Ale mám slušnú zbierku utlmováokov, liekov na vysoký tlak, liekov proti bolesti a podobných pičovín takže keď ma to tu raz prestane baviť nadobro nemám problém proste zaspať a nevstať
@matushkaa ja poznám význam slova samovražda, ale tak môžem rozmýšľať aj nad niečou samovraždou (v zmysle: ktovie, čo ho viedlo k tomu, obesiť sa zrovna na sušáku na prádlo a nie na šnúrke od topánok)
nie, nikdy som na nu nemyslel. aj ked som o niekom pocul, ze spachal samovrazdu, tak som chytro myslel na nieco ine, aby som na nu nepomyslel, aj ked o tom citam niekde alebo tak. aj teraz, ked pisem to slovo, v skutocnosti myslim na ine slovo
jednu dobu mna to aj zaujímalo, lebo mi život začal pripadať nudný, lebo som nemal nijaký dôvod prečo sa o niečo zaujímať a nudil som sa, ale dal som sa dohromady. je mi to stále celkom jedno, ale začal som sa viacej aspoň baviť...
samozrejme ze ano ... ale to pred veeeela rokmi ... raz mi v tom uspesne zabranili, a druhy krat som nastastie nepojedla tolko liekov aby ma to zabilo ... ale dnes uz nad niecim takym ani len neuvazujem su to hluposti, vsetko sa da riesit aj inak
@myschka ver tomu ze raz pride taky moment ked ta to napadne,netvrdim ze sa o to pokusis ale 99%ludi to aspon raz v priebehu zivota napadne a je jedno v akom veku a za akych okolnosti
@30 tak to potom dufam ze budem vynimka lebo uz som presla kadecim a nikdy by ma nieco take ani vo sne nenapadlo, ...a dost pochybujem ze by ma to v buducnosti dakedy napadlo, samovrazedne sklony mavaju najcastejsie ludia tak od 15 do 25 rokov a potom az po 40-tke, a to hlavne muzi
ale nikdy nehovor nikdy akurat ze ja si svoj zivot vazim aj keby som mala trpiet hocico..
(Až na ten vek ešte furt som, ale mám životné ambície typu syntetizovať vlastnú megaúžasnú návykovú látku a ako nenápadná RNDr./Msc. viesť akademický život spríjemňovaný príjmom z drogového kartelu.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Áno rozmýšlala.
Ale mám slušnú zbierku utlmováokov, liekov na vysoký tlak, liekov proti bolesti a podobných pičovín takže keď ma to tu raz prestane baviť nadobro nemám problém proste zaspať a nevstať
» www.birdz.sk/forum/the-game/...
..kvak..
odporúčam prečítať » www.birdz.sk/webka/corvuscor...
ale nikdy nehovor nikdy akurat ze ja si svoj zivot vazim aj keby som mala trpiet hocico..
Ale vždy sa ako tak dostanem z toho.
(Až na ten vek ešte furt som, ale mám životné ambície typu syntetizovať vlastnú megaúžasnú návykovú látku a ako nenápadná RNDr./Msc. viesť akademický život spríjemňovaný príjmom z drogového kartelu.)
Ale ako sa poznám...som priliš mäkká nato aby som to spravila...