Už ste niekedy utiekli-išli na výlet- v noci z domu?
Už ste to niekedy urobili, alebo vás to aspoň niekedy lákalo?
Ja som včera v noci išiel tak asi na 20 minút von, o 1:15 a len tak som sa prechádzal a šiel som aj okolo cintorína a bol to pekný pocit, aj keď z počiatku som mal obavy, ale potom to ten
ja keĎ som mal 11, soms a vybral, ale domov ma doviedli poliši...a minule, keď foter spal u frajerky a ja som bol sám doma, tak som šiel s kamarátkou si von zapáliť
Asi tisickrát do týždňa sa v strede noci rozhodnem, že chcem niekam ísť a niečo robiť Pred pár dňami sme hrali pravda-odvaha, tak som si o pol štvrtej ráno išla zatancovať makarenu do stredu svetelnej križovatky.. napríklad xD
Ja to mám trochu zľahčené, kedže vlastním hafa. Keď poviem, že ho idem večer o 23:00 venčiť okolo Dlhých Dielov, nič mi mama nepovie a nechá ma aj do jednej rána... a pravdepodobne už aj spí, keď sa tak neskoro vrátim
mna to par krat napadlo ..teda myslim na to dost casto ze by som sa vnoci vyparila a isla prejst....no ake by to malo nasledky..uff..keby to zisti mama......a nebodaj keby ma vidi niekto na ulici..to by boli klebety...
tak prakticky nie ... ale tak teoreticky by sa mohlo brať, keď som asi pred týždňom šla okolo polnoci von s kamarátom a nikto o tom nevedel keď mama spala a oco nebol doma? ja to berem akože som sa potichúčky ,,vyplížila" z domu ... nikto si nič nevšimol
Ono to vzrúšo ani nie je o tom, že kde ste, ale že ste utiekli, a ja našťastie už bývam v rodinnom dome, takže sa to ako tak dá, plot máme nízky ale do svojich 16 som býval v baráku na 11.poschodí, tak tam sa ani neoplatilo skákať z okna ale hlavná vec je utlmiť rozum, lebo on mi stále hovoril, že to môže zle dopadnúť
Casto sa chodim prevetrat ked sa ucim az do noci. Inak by som nezaspal. Ale adrenalin? Skutocny adrenali, a chystam sa to v lete vyskusat, je nocny beh. Neviem presne ako sa to presne nazyva, no poctata je behat v noci, mimo obci, bez baterky, mimo asfaltky a samozrejme sam.. Proste sa odvezies par kilometrov od bydliska a pobezis az domov po lese, poli, prebrodis nejaky potok...
áno, bežne chodím v noci vonku s kamarátkami na pizzu , na iné som mladá alebo jazdiť na koňoch, a keď je leto a ideme niekde na dovolenku, tak bežne chodím z vonku o štvrtej ráno spať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A dáš ma aj na vodítko? Vrrr