isto skúrili . (sami doma podotykam ) Kolko raz , kto casto tak nemusi pisat ,a ako bolo? Ja som sa bavila na dobrej komedii kt. by som inokedy nevenovala cas
dosť možno častejšie ako vonku, pretože sa vtedy najradšej obvykle venujem asociálnym činnostiam (hudba, hry, filmy, fantasmagorenie), a keď vtedy nemôžem robiť to čo chcem, tak je mi divne (náladou, a občas aj fyzicky), akonáhle však začnem robiť to na čo mám chuť, tak to prejde.
ale súhlasil by som že najlepšie je to síce niekde v pohodičke (čiže interiér, povedzme doma), ale nie osamote, ale s jednou-dvoma blízkymi osobami
doma? nie a ani by som doma nefajčila... raz som prišla k jednému kamarátovi (nebol doma pol dňa a ráno sa tam hulilo) a celý byť tak smrdel trávou že to až možné nebolo....
a stále to veľa ľudí nechápe, lebo pre nich to je čisto spoločenská droga na srandičky a party... ale u mňa sa to pomaly úplne zmenilo a vlastne už trochu nerád hulím vonku s niekým iným
a doma je to super, na také chatovanie, pozeranie deep filmov, počúvanie hudby, pozeranie hocijakých čudností na youtube, dokumenty... potom varenie a jedenie
mal som časy, že som hulil sám doma aj každý večer, ale už sa to snažím obmedziť
Doma nie, ale na dozvukoch, po prvej noci... tazka opica, zobudila som sa hore na izbe asi o piatej poobede sama, skurila som sa a zisla dole za ostanymi. Ani neviem preco. Chcela som byt chvilku sama a rozmyslat.
@barky no ved to vzdy take chute vsliejake a neni co a fuu co ja by som dala vtedy cokolady .. inak ten ambient posledny mobyho album mi celkom vyhovoval ked bola chut
@strejdabob jednoznacne nie je ! prave ze je to o novych obzoroch, napadoch, postrehoch, len ja sa obavam ze by som dostala depku keby sa zamyslam sama .a hudbu to su stavy, uplne prezivacky, a mne sa chatovat nechce prave, lebo mi to je odveci , ale uvidime , no zas obmedz neprehanaj
@tasha5 to chatovanie skôr s kamarátom, ktorý sa tiež sfajčí doma a posielame si videá, pesničky a tak a keď dakto stále len fajčí vonku s kamarátmi, v baroch a podobne, tak nikdy ani nezažije tie veci, ako si len tak zavrieť oči a pustiť hudbu, pozrieť film a podobne...
@strejdabob az na chatovanie suhlasim , tiez v tom neviidm jediny zmysel , a hudba nikdy nesklame . no to spanie mne sa dlho nechce furt chcem pocuvat cosi
@barky ja som celkovo introvert a tak trochu nespoločenský, takže to s tým súvisí
@tasha5 mne už dokonca prekážajú ľudia, ktorí sa sfajčia na to, aby sa rehotali a robili blbosti vonku... a potom aj spoločnosť vníma trávu ako nejakú zábavku, po ktorej sa mladí smejú, ale ono to má v sebe oveľa viac
a keď vonku s ľuďmi, tak koncerty sú naj! alebo kino alebo také sedenie pri pive a rozoberanie zmyslu života
neviem koľko krát (ale už dávnejšie nie), a páči sa mi to najviac, keď som sama a potom pozerám dáky film, alebo najradšej vtedy simpsonovcov.. keď som von s kamarátmi a oni húlia, tak ja si už ani nedám, nemám rada, keď som medzi ľuďmi taká "vytretá"..
Nemám problém rozbaliť si v obýváku bongo a zahmliť celú izbu dymom. Ináč rád idem na balkón, jedno či je 35°C alebo -15°C, aj po ceste aj u kamošov, aj v podniku, na lavičke, proste všade a doma je to proste super. Ale sklenička k tomu, to tiež nesmie chýbať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale súhlasil by som že najlepšie je to síce niekde v pohodičke (čiže interiér, povedzme doma), ale nie osamote, ale s jednou-dvoma blízkymi osobami
ja neviem, kúriť je podľa mňa taká.. skupinová činnosť
ale na chodbe hej kopu krát
ale inak doma jo občas. narobím si babanové koktaily , nachystám kopu ovocia a čokolády a odlet
a stále to veľa ľudí nechápe, lebo pre nich to je čisto spoločenská droga na srandičky a party... ale u mňa sa to pomaly úplne zmenilo a vlastne už trochu nerád hulím vonku s niekým iným
a doma je to super, na také chatovanie, pozeranie deep filmov, počúvanie hudby, pozeranie hocijakých čudností na youtube, dokumenty... potom varenie a jedenie
mal som časy, že som hulil sám doma aj každý večer, ale už sa to snažím obmedziť
čo som robila? najprv som písala a potom som spala
čiže vlastne žiadna veľká sranda, keď je človek sám
mňa to proste bez publika nebaví
a hlavne po tom spím ako bábätko
@tasha5 mne už dokonca prekážajú ľudia, ktorí sa sfajčia na to, aby sa rehotali a robili blbosti vonku... a potom aj spoločnosť vníma trávu ako nejakú zábavku, po ktorej sa mladí smejú, ale ono to má v sebe oveľa viac
a keď vonku s ľuďmi, tak koncerty sú naj! alebo kino alebo také sedenie pri pive a rozoberanie zmyslu života
marišku som v živote nehúlila, iba vodnú s tabakom alebo cigarety a to tiež nie doma...
ale inač vonku kopu krat s kamaratmi, so spolužiačkou sem tam.