rezal? to priam nie, ale kamarátka si škriabala ruku ihlou. nechápal som to, tak keď na mňa raz prišla nálada podobná tej v ktorej to robila ona, tak som to skúsil, že možno zistím v čom je pointa.
@4 ..a ja by som asi dodal že čo som sa ja rozprával s ľuďmi ktorí to robili tak asi preto,lebo chceli na seba upútať pozornosť aby si niekto iný všimol,že sa niečo deje..že napr. nemajú nikoho, komu by povedali o svojich problémoch a ľudia si ich nevšímajú..keď mali dorezané predlaktie tak sa ich niekto spýtal,že či si to samy spravili a prečo a tak..
velmi som na nich nakričala, ale robia to stále nechápem ako si možu vyryť meno svojho bývalého na ruku kvoli tomu, že sa s nimi rozišiel jedna známa si raz podrezala krk skoro, dalšia mala celé nohy a ruky dorezané, kamarát chodil s rukou obviazanou lebo je to debil ..sa s tým ešte chvália
Raz dávnejšie jedna kamoška chodila s jedným chlapcom a on ju nechal tak bola z toho nešťastná tak s tým začala a raz to už bolo vážne a bola sama doma, tak mi zavolala že nech prídem, tak som došla a uvidela ju tam so žiletkou a plno krvi na zemi, tak som na nu nakričala, upratala ten bordel a potom som tam s nou zostala. A odvtedy to nerobila. chvalabohu. nerada na to spomínam.
kamarát sa rezával lebo mu chutila krv. my sme sa na neho vždy pozerali. vždy mal pri sebe nožík aby sa mohol reznúť keď bol s nami aby machroval hlavne pred dievčatami.
Je super, že ste to riešili a neprešli ste okolo nich, len tak bez povšimnutia... existuje mnoho spôsobov ako tým ľuďom pomôcť. Ale myslíte si, že by mali vyhľadať psychológa?
Princíp je myslím v tom,že sa človek snaží odpútať od psychickej bolesti tým,že to prekryje inou -fyzickou. .Tie jazvy len kričia o pozornosť..(nie v zlom),že "mám nejaký problém"..a nie každý vie o svojich problémoch hovoriť či už s kamaratmi,rodinou alebo uplne cudzim človekom -psychologom. Aj niektoré lieky to možu zapríčiniť (trebárs retinoidy-proti akné). Neviem ako by sa toho dalo úspečne zbaviť,ak to niekto robí len tak,že sa prdvádza tak to prejsť podla mňa môže,ale ak je za tým vážnejší psychický problém tak sa musí len odhaliť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
istú dobu som doňho hustila, nech sa spamätá.. ale už je to s ním lepšie.
trvalo to dáky čas, potom sme to už nevydržali my ostatní a povedali to v škole, tam to poriešili s rodičmi a už sa ukľudnili decká...
a robili to, lebo boli zúfalí a nevedeli ako na seba upútať... a nechceli si dať pomôcť
bože nie, nechcem na to spomínať :/
@admin