Už myslíš tento rok, alebo za svoj život? Lebo keď sa na to pozerám, tak asi tento rok a to som ešte nesadila. Hlavne ma to strašne nebaví, v strašnom teple,chrbát ma bolí, všetko mám špinavé, samé chrobáky, hmyz, článkonožce.. ble.. Ale čo už, keď treba tak treba
Už som sadil ovocný stromček "Slivku velkoplodú" od Starkla aj ruže kríky viacfarebné.U nas sa ešte nesadí lebo pred termínom 3och zamrznutých a Žofiou prídu ešte mrazy. ale cibuľky kvetov Gladioly
tie sa môžu! Ale aj tak je v záhrade dosť čo robiť! Ostrihávaju sa tenké konáriky "vlky! aby boli veľké plody, pleje sa skalka,opravuje jazierko pri skalke zhrabujú listy čo ostatné popadali zo stromov cez zimu. Tak ak môžeš pomáhaj starkej veď ona všetko to vám vnúčencom dá čo sa urodí !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ňooo šak len pre tie farby som zahlasovala hentak, aby som videla graf
tie sa môžu! Ale aj tak je v záhrade dosť čo robiť! Ostrihávaju sa tenké konáriky "vlky! aby boli veľké plody, pleje sa skalka,opravuje jazierko pri skalke zhrabujú listy čo ostatné popadali zo stromov cez zimu. Tak ak môžeš pomáhaj starkej veď ona všetko to vám vnúčencom dá čo sa urodí !