Jedna z vecí, ktorá mi ako prvá do očí udrela- Prečo je to v humore !
Druhá vec ... nechcela som si nikdy zobrať život kvôli láske, nebolo koho milovať ... a tak silno ...
Tretia vec ... Určite by som nechcela spáchať samovraždu, nedáva mi to zmysel, no keď by trebalo obetovať život za milého a bol by ten pravý, tak verím, žeby som obetovala
Samovražda je tá najsebeckejšia vec na svete. Treba si uvedomiť, ako veľmi tým človek ublíži svojej rodine, svojim blízkym. Nikdy. A už vôbec nie kvôli láske.
Niekomu to môže znieť tak sladko trpiteľsky a veľkolepo, ale je to sprostosť... Človek si primárne žije svoj život pre seba a za seba. A ešte väčšia blbosť je, keď to chce urobiť niekto v našom veku, u koho je pravdepodobné, že za život teda určite nájde ešte aspoň jednu podobnú lásku. Keby to chcel urobiť 50ročný pán, ktorý so svojou ženou strávil 30 rokov života, tak pochopím, že si nevie predstaviť existenciu bez nej a ani jeho vyhliadky do budúcnosti nie sú ružové. Ale aby nad tým uvažovali post-teenageri, pretože sa s nimi niekto rozišiel po...dvoch rokoch? Pár mesiacoch? Alebo dokonca spolu ani nikdy nechodili?
akože, ženská chce od chlapa nový kožuch, ten na to nemá peniaze, tak zo zúfalstva ide vylúpiť banku. Zakričí: "peniaze alebo život!" a keď mu teta na prepážke nedá peniaze, tak si vezme jej život?
nie, vzdy som si povedala, že nikdy nemozem vediet co bude o rok, dva... že možno o dva roky budem mat nejaky vztah ktory bude lepsi ako tento co sa skoncil... alebo že o 10 rokov mozno budem mat manzela a deti alebo tak... proste nikdy nemozeme vediet co bude a možno sa oberieme samovrazdou o moznost zistit to... a mozno to bude este horsie
k môjmu hlasovaniu - zabiť sa s "ním" preto, lebo je emák, by sa mi nechcelo, lebo so slaboduchým samovrahom by som nikdy ne"chodila" - zomreli by sme spolu, obklopení nepriateľskými líniami a nedostali nááás nedostaliii!
ja som dead už strašne dlho. možno som sa len živá narodilo. no to, čo sa dialo potom je dlhý, krvavý a strašne strašidelný príbeh plný strašidiel. *krúti hlavou* nie nie...
ze vy ste take sproste hlavy a vobec na take nieco odpovedate... cim dalej, tym viac otazok sa tu tyka sukromia a intimity. a vy to tu vsetko s takym potesenim zverejnujete.
@smajlice12 prečo je to v humore, lebo zdravý človek by to nespravil, veď koľko zajačikov behá po svete a nepriatelia by sa radovali, že je po tebe.........filip
niekto berie rozchod stylom mam to v pi.. a nic to s nim nerobi a niekto rozchod preziva..vacsinou najviac trpia práve tí,ktorí vztah mysleli uprimne a osoba,ktora dala kopacky tu to netrapi
bol som velmi sklamany,koli jednej osobe,chalanovi,mozno niekoho napadne myslienka urobit si daco,ale to nie..zial je velky,ale "mám sa natolko rad,ze by som si nedokazal spravit nic"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
no ale k veci... kvôli láske nikdy... iba kvôli sklamaniu a pod.
Druhá vec ... nechcela som si nikdy zobrať život kvôli láske, nebolo koho milovať ... a tak silno ...
Tretia vec ... Určite by som nechcela spáchať samovraždu, nedáva mi to zmysel, no keď by trebalo obetovať život za milého a bol by ten pravý, tak verím, žeby som obetovala
DD smiley: smiley:
lebo tieto akožestrašnevtipné možnosti, len aby sme vyplnili všetkých 8 kolóniek, to už je fakt trápne.
bol som velmi sklamany,koli jednej osobe,chalanovi,mozno niekoho napadne myslienka urobit si daco,ale to nie..zial je velky,ale "mám sa natolko rad,ze by som si nedokazal spravit nic"