Prečo niektorí majú za potrebu urážať ostatných???? Alebo len od veci potiť somariny??? Vôbec to nie je k pointe........... tak prečo........ žeby sa chceli zviditeľniť??? Možno........... možno majú komplex menejcennosti a potrebujú si ho tu vybiť......
Ale hovno pocit menejcennosti, ziadne koplexi, proste si zahresim. Mam na pici den, pridem na birdz a je tu diskusia ktora ma mierne povedane nasere tak, ze ma az pichne v riti, tak sa potom netreba znepokojovat nad tym, ze niekto nadava.
si tu uz viac krat prihlasena, takze vies, ze o tomto sa uz pisalo a mierne povedne to asi lezie na nervy kazdemu. Ked ti niekto napise, v neslusnom slova zmysle, ze si napr. pica a to ako teraz myslim len ako ukazku ano? ako priklad aby si si to zle nebrala, tak mal na to asi opoctantnenie. a je uz len na tebe, ci si to zoberes k srdcu alebo nie. I ked by sa nemuselo urazat ale vsetko je to aj tak na tom zakladatelovi ako poda svoj prednes chapes? takze si to nevsimaj. myslim si, ze som sa vyjadril jasne. nemam k tomu co dodat.
@kasko diky........ pochopila som to správne ................
ale ja som aj tak myslela presnejšie tak, že je daná téma, a oni ťa začnú buzerovať, že prečo to tu dávaš alebo ti píšu bez pointy, vôbec nie k téme ............ tak tak
@2 aha tak to potom ide o ludi, ktori nevedia co zo sebou nemaju svoj nazor ale chcu byt in tak napisu nieco aby nestala rec. neviem prstne o com im ide, ale uz som pochopil o co ti ide. Ale co som si tak vsimol, tak vacsinou nebuzeruju autora diskusie ale buzeruju len tych co sa k tomu nevyjadrili a oni sami sa nevyjadria k teme len k tomu co napisal iny user. Treba sa s tym zmierit Nie kadzy ma svoj nazor, ktory je schopny vyjadrit, nie to este napisat.
A ja si teraz zahresim: DO PICE CO TO FURT RIESITE!!!
Akoze sorry ale pridem na birdz, kliknem na fora a tam kazdy len riesi nadavanie... Sak to uz nie je normalne, to aspon ked nemate co robit nemozete to pisat do jednej temy??? Neee bude ich tu 200 len o nadavani a vkuse len to, ked budem chciet (mat zlu naladu/budem rozceulena) budem si nadavat a kto ne, nech sa pojebe
@kua ............ ak máš nejaký problém s očami, mám tam I a ne Y.......... tak radšej choď na očné, a nestrápňuj sa ............
@peter_piper no ty sa máš čo ozývať........ máš 20 rokov............ ty by som ho už mal mať dávno vyvinutý.......... ale nejak.......... a keď ho ešte ja náhodou vyvinutý nemám........ mám ešte čas.... mám 17 rokov....... narozdiel od teba......
@17 možno nedopovedal .... chcel že TI KOKOT vytoto .... len mu to nevyšlo ....a prečo tak pišeme niektory ako pišeme ...(ano priznal som sa ) .... lebo je to haluz na somarinu este hlupša odpoved ne ? .....
@peter_piper ja vôbec nič neospravedlňujem........ hej??? ja som vôbec nepísala že mám ešte len ........ ale že mám ešte čas.... mám 17 rokov...... sa láskavo nauč čítať ......... a ty si odkial taky mudry..... ze vies ze sa vyvija len do 16??? ja som aj tak písala, že keď ho náhodou vyvinutý nemám, netvrdím, že ho nemám vyvinutý, len keby náhodou, ale to je na tvoje chápanie asi fakt ťažké.................... chúďa............
a naša škola je normálna, narozdiel od tej tvojej baníckej kde ani naučiť čítať nevedia
@kua ja neviem zvladat svoje pocity??? to mas odkial??? vycital si to z rozprávkovej knihy?? ach, prepáč, asi ani čítať nevieš kto ti ju číta?? ........ si ani nič zapamätať nevieš
@mamradeli ja sa viem ovladat....... len ty asi nevies.... co sa tu deje..... iste osoby chapu.......... a ja nemam ......
ale dobre .....................
............ ja vam dlabem......... vôbec ma nepoznate ta co vy tu riesite........... a ked niekedy spravim gramaticku chybu, tak sorry, ale stava a sjl mi ide dobre...... takze....... pisat viem...... a ked som na niekoho narazala ze nevie citat, to bolo preto lebo ja som napisala ::: mám ešte čas.... mám 17 rokov a druhy clovek napisal ze :: mám ešte len ...... jasne???
.... neviem prečo sa musíme stále hádať .. vy sa nestarajte do nás my nebudeme do Vás....A čo sa týka toho ako píšeme myslím, že Vás do toho nič nie je.. A nehovorte mi že vy ste už gramatiku poznali od škôlky..
..no neboj o tebe som tak škaredo nehovorila..ale ta vieš.. tiež nemám rada keď niečo napíšem a chcem počuť ozaj normálny názor ľudí a niekto kto sa len nudí a silou mocou s niekým chce písať tak mi napíše úplnú sprostosť.. už som to tu riešila včera a predvčerom s dvoma chalanmi .. nepoviem ich nicky lebo sa začneme zase hádať a ja ich už mám v riti, takže asi tak..
Ty pica (ano ty zakladatelka diskusie). Ja uz z teba fakt nemozem. Fakt okrem sraciek toho v tej tvojej sprostej lebeni vela nemas ze? Uz sa nauc prosim ta pisat veci z vlastnej hlavy, lebo ta tvoja komunikacia vyzera dost trapne a detinsky. (ano uz cakam ako mi napises, ze moja komunikacia je trapna a detinska. ha ha zasmejem sa uz teraz, pretoze presne viem co za "vtipy" mi tu budes pisat)
niekto: nevies sa ovladat
ty: ja sa viem ovladat ale ty nie
niekto: nevies gramatiku
ty: ja viem gramatiku, ale ty nie
niekto: nevies citat
ty: ja viem citat, ale ty nie
bla bla bla
Ti to musi fakt jebat na mozog, ze?
@25 vidiet ze ste kamosky, tebe to jebe tak isto ako jej.
citujem: "vy sa nestarajte do nás my nebudeme do Vás"
povedz mi kto sa stara do koho? nebodaj my sme zalozili takuto prijebanu diskusiu? Najskor si urovnaj myslienky a potom vypustaj zo seba sracky, v zivote si tym usetris kopu starosti
Btw dufam, ze budete reagovat na to co som napisal a nebudete na nas spliechat tie vase "vtipne" hlasky. Iba ak chcete aby sa cele forum smialo na vasej ubohosti.
A este cakam, ze mi napisete aky som neinteligentny, ked vam nadavam mam vas obe dokonale precitane..
@30 chcela som napísať ja niečo podobné, ale potom som si to rozmyslela a dúfala že niekto iný im napíše niečo také a že sa potom dobre zasmejem.. bravo
@tommyhot tak aby bolo jasne nevedela som o čom bude tato téma.. ja sa s vami hádať nechcem.. lebo viem že hádky nemajú víťaza, a nehovor láskavo, že nás máš dokonale prečítané.. lebo s tým si ma riadne nasral.. a jedine čo zo seba vypúšťam sú slová. A keď je tu už reč o ovládaní .. myslím ze ani ty sa nevieš ovládať..
prečo jednoducho neodignoruješ túto tému a nepíšeš niekde kde tvoj názor aj uvítajú..???
ked si sa uz tak rozbehol pridaj mi aj koment na nové forum.. Birdz a jeho svet .. Uz ozaj nechápem..
@32 mna tu nikto nevyprovokuje ja len, ze je vela hodin, spat sa mi nechce a nuda robi svoje. A este stale som plny idealov a verim, ze poriadna "facka" dokaze cloveku otvorit oci. Ale v tomto konkretnom pripade zistujem, ze moja snaha asi vyjde navnivoc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
si tu uz viac krat prihlasena, takze vies, ze o tomto sa uz pisalo a mierne povedne to asi lezie na nervy kazdemu. Ked ti niekto napise, v neslusnom slova zmysle, ze si napr. pica a to ako teraz myslim len ako ukazku ano? ako priklad aby si si to zle nebrala, tak mal na to asi opoctantnenie. a je uz len na tebe, ci si to zoberes k srdcu alebo nie. I ked by sa nemuselo urazat ale vsetko je to aj tak na tom zakladatelovi ako poda svoj prednes chapes? takze si to nevsimaj. myslim si, ze som sa vyjadril jasne. nemam k tomu co dodat.
ale ja som aj tak myslela presnejšie tak, že je daná téma, a oni ťa začnú buzerovať, že prečo to tu dávaš alebo ti píšu bez pointy, vôbec nie k téme ............ tak tak
tak si zahresime a co? lebo to bola stupidna diskusia a o nicom, ako 80% vsetkych co su tu v poslednej dobe
a prispievatelky ako ty(s prepacenim) to tu vzdy tak krasne "ozivia" ze sme cely bez seba
Súhlasím s tým, že nie každému sa musia páčiť všetky diskusie, ktoré tu pribúdajú, ale neviem, prečo sa musia do toho vždy zastarať.
Prečo takú diskusiu jednoducho neodignorujú?
Akoze sorry ale pridem na birdz, kliknem na fora a tam kazdy len riesi nadavanie... Sak to uz nie je normalne, to aspon ked nemate co robit nemozete to pisat do jednej temy??? Neee bude ich tu 200 len o nadavani a vkuse len to, ked budem chciet (mat zlu naladu/budem rozceulena) budem si nadavat a kto ne, nech sa pojebe
@peter_piper no ty sa máš čo ozývať........ máš 20 rokov............ ty by som ho už mal mať dávno vyvinutý.......... ale nejak.......... a keď ho ešte ja náhodou vyvinutý nemám........ mám ešte čas.... mám 17 rokov....... narozdiel od teba......
Skorej by som ale odporucala zopakovat si pravidla gramatiky, myslim tak stvrty rocnik na zakladke. To uz fakt vekom neospravedlnis
toto je vazne nepochopitelne
a naša škola je normálna, narozdiel od tej tvojej baníckej kde ani naučiť čítať nevedia
@kua ja neviem zvladat svoje pocity??? to mas odkial??? vycital si to z rozprávkovej knihy?? ach, prepáč, asi ani čítať nevieš kto ti ju číta?? ........ si ani nič zapamätať nevieš
..zakladatelka sa nevie ovladat, ma zbytocne priblble prispevky, nevie pisat, hovori ostatnym, ze nevedia citat
/odporucam ist k obvodnej, ktora ti da papierik, ze mas ist k takemu a takemu lekarovi,..podstupis kurz sebaovladania mozno, alebo take nieco
/dalej odporucam ist na doucko zo sloviny
/napis blog
ale dobre .....................
............ ja vam dlabem......... vôbec ma nepoznate ta co vy tu riesite........... a ked niekedy spravim gramaticku chybu, tak sorry, ale stava a sjl mi ide dobre...... takze....... pisat viem...... a ked som na niekoho narazala ze nevie citat, to bolo preto lebo ja som napisala ::: mám ešte čas.... mám 17 rokov a druhy clovek napisal ze :: mám ešte len ...... jasne???
a ja osobne na gramatiku kaslem. teda na gramatiku niekoho ineho, na svoju nie.
@26 aha.. pozoruhodne
niekto: nevies sa ovladat
ty: ja sa viem ovladat ale ty nie
niekto: nevies gramatiku
ty: ja viem gramatiku, ale ty nie
niekto: nevies citat
ty: ja viem citat, ale ty nie
bla bla bla
Ti to musi fakt jebat na mozog, ze?
@25 vidiet ze ste kamosky, tebe to jebe tak isto ako jej.
citujem: "vy sa nestarajte do nás my nebudeme do Vás"
povedz mi kto sa stara do koho? nebodaj my sme zalozili takuto prijebanu diskusiu? Najskor si urovnaj myslienky a potom vypustaj zo seba sracky, v zivote si tym usetris kopu starosti
Btw dufam, ze budete reagovat na to co som napisal a nebudete na nas spliechat tie vase "vtipne" hlasky. Iba ak chcete aby sa cele forum smialo na vasej ubohosti.
A este cakam, ze mi napisete aky som neinteligentny, ked vam nadavam mam vas obe dokonale precitane..
skoda namahy a casu, cela tato diskusia..
prečo jednoducho neodignoruješ túto tému a nepíšeš niekde kde tvoj názor aj uvítajú..???
ked si sa uz tak rozbehol pridaj mi aj koment na nové forum.. Birdz a jeho svet .. Uz ozaj nechápem..