zobudim sa asi o deviatej rano (isiel som spat o piatej) a Matovic ma skoro ojebal tym, ze sa dohodol so vsetkymi stranami, ktore podporia jeho navrh znizit poslancom plat na uroven 700 eciek ci kolko.. ale potom som si uvedomil, ze je to ojeb..
cele vyucovanie som myslela ze ma chcu nachytat ked som pisala prepadovku..aj ked som naozaj musela prezentovat nieco co som mala pripravovat skoro pol roka ale podklady som videla prvy krat 2 minuty pred hodinou
Jediny kto ma nachytal bola moja 10rocna sestra.. Pridem z posilky hladny jak vlk, a sestra mi donesie pirohy ktore som nemal uz asi pol roka.. Dam si a po chvili nieco tvrde.. kuknem a tam napchaty PAPIER
ja som nachytal respektíve pekne nasral frajerku.... žarty typu rozchod sú otrepané a tak som jej povedal že ma zrazilo auto na prechode nejak som ju o tom presvedčil že som v nemocnici ale nedopadlo to dobre ...potom mi to prišlo ľúto a štvalo ma to lebo som to prehnal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale vraj idú byť na škole kamery..Ja dúfam že je to len žart Síce to vtipné nie je,ale pevne verím že je to blbosť
ja som už stihla, ale moje obete boli dve naivné ryby, čiže budiš
u nas uz su je to strasne zdieranie... aby som už ani prostredník na ruke nemohol vystriet bez toho aby som sa bál! aspon ze v triedach este niesu