Stalo sa vam, ze niekto za vami neuveritelne liezol a nedal vam pokoj? Ako ste sa ho zbavili? Totiz kamarat ma zoznamil s jednym chalanom, ja som mu dala cislo, icq (kde je uz v invisible), neviem ako si nasiel moj azet, vie kde byvam (nastastie nevie pri
Tak presne toto som už zažila, akurát že bývam mimo mesta takže nevedel kde bývam, ale tiež bol otravný a tiež stále chcel aby som s ním niekam išla a jeden deň som si naozaj myslela že pôjde so mnou aj na autobus domov...
Tomu človeku ale ďakujem za jedno: Naučil ma povedať si svoje, dokonca som naňho chvíľu kričala uprostred chodby plnej ľudí, z čoho som ja sama bola dosť v šoku. A tiež skončil v invisible liste
A dnes ma už ani nezdraví. Neviem či to bolo tým ako som naňho nahučala, alebo že som na jeho správy prestala reagovať.
ja som mu povedala svoje, ze s nim nechcem nic mat, ze mi uz lezie na nervy a on mi na to napisal:"OK"... a na dalsi den? prisla sms:"naozaj si to nerozmyslis?"
zažila zažila. v meste nás s kamarátkou obťažovali takí starí chlapi, boli vešmi neodbytní, ale napokon sme z toho vyviazli...a ešte jeden chalan na stužkovej, ktorý si teraz myslí, že sme veľmi dobrí kamaráti a že za mnou môže chodiť kedy sa mu zachce...uhm...nie je to veľmi príjemné...treba mu narovinu povedať že nemáš záujem. no čo. jeden odjeb ho nezabije
Na tie správy o nerozmyslení si určite neodpisuj...
(Doteraz ma ale fascinuje že raz keď som ho poslala dokelu, hodil pred odchodom na kamarátku svoj psí pohľad a ona sa potom nado mnou pohoršovala ako k nemu môžem byť taká hnusná )
mne je uz jedno, nech si obaja myslia ze som namyslena (lebo ten moj kamarat je na jeho strane a ked ma zavola vonku, automaticky pride aj ten doliezac), budem ignorovat oboch
raz ma obtazoval v bare najebany kamarat, ked chcel nieco riesit so mnou ale to bolo len v ramci srandy, ale bol strasne otravny...uz viem ako sa citia baby, ked ich chalani obtazuju
ja by som sa s nim dlho nesrala,urcite by si rozmyslel ci sa mu oplati dalej otravovat ma,proste ak nezabere aj uplna ignoracia z tvojej strany voci nemu a neodpovedanie mu na nic,vyhybanie sa tak musis ist na to tvrdsie...
IGNOROVAT...IGNOROVAT...IGNOROVAT...vazne,mne toto uz 3x zabralo,aj ked to dlho trva...teda u jedneho to dlho trvalo...ostatni pochopili za par mesiacov....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak, povedz tomu kamosovi,nech mu dohovori ako chlap, ze nema pravo obtazovat jeho kamaratku...drzim palec
Tomu človeku ale ďakujem za jedno: Naučil ma povedať si svoje, dokonca som naňho chvíľu kričala uprostred chodby plnej ľudí, z čoho som ja sama bola dosť v šoku. A tiež skončil v invisible liste
A dnes ma už ani nezdraví. Neviem či to bolo tým ako som naňho nahučala, alebo že som na jeho správy prestala reagovať.
Držím palce aby sa ti to tiež podarilo
(Doteraz ma ale fascinuje že raz keď som ho poslala dokelu, hodil pred odchodom na kamarátku svoj psí pohľad a ona sa potom nado mnou pohoršovala ako k nemu môžem byť taká hnusná )
a pri tvojom probleme pomoze jedine ignoracia