Tak už zajtra to štartuje! Budete pozerať alebo to odignorujete? Či ste ten typ že začne pozerať keď sa nám začne dariť? Aké máte očakávania? A čo špeciálne zajtrajší zápas?
Budete pozerať alebo to odignorujete? - prve zapasy mi vzdy akosi unikaju alebo nemam prehlad, ale ked sa hraju tie dolezitejsie zapasy tak pozeram
Či ste ten typ že začne pozerať keď sa nám začne dariť? - no asi som sa nemal unuvat odpovedat na prvu otazku lebo vlastne asi to zacinam pozerat az ked sa nam dari (no co proste ma hokej nejak nenadchyna, mam rad formulu, tenis, atletiku, futbal...co ja za to mozem?)
Aké máte očakávania? A čo špeciálne zajtrajší zápas? to uz zajtra hrame? s kym? a tak dufam, ze vyhrame a celkovo ake ocakavania? tak snad sa podari obhajit alebo aspon priblizit k minulorocnemu finale
+ ešte by som dodala, že nie som ten typ ktorý pozeráva len ked vyhrávame. Proste ked mám čas a chuť tak si to jednoducho pozriem. Neriešim či to je finále, alebo štvrťfinále a či nám ide o medailu alebo nejde, alebo či vyhrávame alebo prehrávame. Také moc nemam rada.
budem, ak sa mi zvýši čas - ale určite budem v škole sledovať pridrbaných ľudí, ktorí v živ ote nevideli hokej, no z recesie sa poobliekajú do slovenských vlajok
budem pocuvat/pozerat minuleho roku bola celkom sranda v skole, ako sa vytvorili cez cviko tri skupinky ludi, kazdy s radiom/pri notasi. no a nam to islo asi o 5 sekund vsetko skor ako ostatnym. tak sme videli jak sa nastrazili, vytlacili oci a hikali pri napinavej akcii a len sa z nich smiali, ze nemusia, lebo z toho nic nebolo
pozerať budem hlavne zápasy Suomi ale podľa voľného času pozriem aj zajtra týchto slovákov s francúzmi, dúfam že vyhráme teda moje očakávania sú čo sa slovenského tímu týka celkom pri zemi, neočakávam veľa ale prajem im nejaký ten úspech určite
Pamätám sa ako ma tu minulý rok ktosi vysmial keď som povedal že budeme majstri Veľa nechýbalo a verím že z čisto vedeckého prístupu mi to skôr či neskôr vyjde
NESKUTOČNE SA TEŠÍÍÍM ...sorry za veľké písmená - muselo som to zvýrazniť ...vlastne nato sa teším už celý apríl .. Dúfam, že to potiahnu minimálne tak ako minulý rok (minimálne!!!)
Už sme dohodnutá partia a u nás budeme kukať, vrieskať a všetko čo k tomu patrí... Milujem hokej, a pozerám ho od začiatku do konca ak to neni cez školu vtedy len počúvam Moje očakávania sú dostať sa aspoň do štvrťfinále a ka prejdeme a cez to tak to budeme riadni páni... Nech bože dá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a pozerať budem všetko baví ma to
pozeram, ked sa mi chce
som skepticky, ale verím, ze sa dostanu daleko
budeme sa trápiť, ale dajú ich aj s nejakým handicapom
ale asi sa k niekomu šupnem do bytu a budem pozerať 8)
áno, teraz ma tu všetci zhejtujte, že nebudem tých pár zápasov kdesi v krčme pri pive a hrdá na svoj národ! sorrko!
pravdepodobne nekde v karcme s rii budem ^_^
no a mozno sa tam nekedy stretneme
Či ste ten typ že začne pozerať keď sa nám začne dariť? - no asi som sa nemal unuvat odpovedat na prvu otazku lebo vlastne asi to zacinam pozerat az ked sa nam dari (no co proste ma hokej nejak nenadchyna, mam rad formulu, tenis, atletiku, futbal...co ja za to mozem?)
Aké máte očakávania? A čo špeciálne zajtrajší zápas? to uz zajtra hrame? s kym? a tak dufam, ze vyhrame a celkovo ake ocakavania? tak snad sa podari obhajit alebo aspon priblizit k minulorocnemu finale
nie som do toho nejako zažraná.
Ako poteší ma keď vyhráme, a keď prehráme tak mi to je aj trochu ľúto, ale že by mi to žily trhalo...
dúfam a aj verím, že aj tento rok dosiahneme úctihodnú pozíciu