ludia som prava nasla jednu firmu...je to nova kampan,ktora uz inde bezi...ide o to,ze vy robite normalne svoje nakpy v obchodoch ako hypernova,tesco,billa....a tato firma vam vracia peniaze za vas nakup....ak ich nechate urocit,zistate este viac...v prip
a inak, ja niekde nakupim a este z toho dostanem peniaze? takze niekto mi plati za to, ze inde nakupujem? to je inak hlupost riadna ked sa nad tym co i len sekundu clovek zamysli... scem LINK
Pes je zakopany bud v tom, ze je potrebny vstupny poplatok, alebo v tom, ze platby za tovar robite pomocou platobnej karty danej firmy, ktora ma z vasich % nemale percenta (ktorych omrvinky vam akoze vrati nazad...)
» www.lyoness.ag/8111_SK.518F8F2... najdete vsetko potreben...ak by ste sa chceli zaregistrovat ozvite sa mi....za registraciu nic nedate..a nemusite nic robit...a neskor ked sa kampan rozbehne mozete hned nakupovat......
Ahoj všichni, společnost Artmedian s. r. o pořádá konkurz pro ženy a dívky od 15 do 35 let konkurz na půlminutovou roli v reklamě. Zaručujeme slušný výdělěk, jediná podmínka je, aby každá z adeptek zaslala svoji fotku na email. Nutností je, aby na fotce měla na sobě bílou košili a pod ní černý rolák. Konkurz končí 28. února. Těšíme se na Vás a na případnou spolupráci.Konkurz bude probíhat v Bratislavě,svá fota zasílejte na artmedian@seznam.cz
Taku hlupost som nepocula pekne dlho to bz ina debil uceril!!! To bz som nic neminala ale oni bz prisli o vsetko?! To je tak sproste ze as hanba ti ze robis reklamu na taku pic.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nic co je stratove nemoze bezdovodne fungovat, preto to je blbost..
zaujima to asi vsetkych co je to zac tato "uzasna" novodoba cinnost
Pes je zakopany bud v tom, ze je potrebny vstupny poplatok, alebo v tom, ze platby za tovar robite pomocou platobnej karty danej firmy, ktora ma z vasich % nemale percenta (ktorych omrvinky vam akoze vrati nazad...)