Co vam chyba na nete? Napriklad natankuj.sk ponuka porovnanie ciem PHM, pocasie.sk ponuka predpoved pocasia a pod. (nerobim reklamu...) takychto portalov existuje viac, pricom kazdy je unikatny a uzitocny. Napada vas nieco, co na slovenskom internete niej
Nejaka poriadna seriozna rozsiahla paleontologicka stranka. Dnes som napriklad hladala komplexnu taxonomiu a evoluciu chobotnacov (teda aj s popiskami) a bohuzial najlepsie na tom bola wikipedia, i ked aj tam toho bolo zalostne malo. Respektive by bolo fajn aj paleo forum, resp. biologicke forum, doteraz som nasla len jedno, ale vobec nezije, nikto tam nechodi, bolo by ho asi treba nejako zviditelnit...
@matwejo ten portal co si tam pisal o konickoch a zalubach ma celkom zaujal... ale urcite by to chcelo viac ludi, pricom kazdy by mal na starosti svoju "sekciu" lebo to by bolo dost velke mozno sa do niecoho takeho pustim a v lete rozbehnem naplno... dobry napad
@azizi@nzch aj keby som akokolvek velmi chcel tak asi nepochopim o co ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.birdz.sk/forum/co-vam-ch...
@azizi @nzch aj keby som akokolvek velmi chcel tak asi nepochopim o co ide