Ale decentne uzke ked uz, nie tak uzke ze si ako v leginach, lebo to ti fakt nikto nezozere ze nie si na chlapse zadocky.
Celkovo nemam rad riffle, mozno na zenach tie jeggings, ci ako sa to pise, ked maju dobru postavu.
Najlepsie si aj tak volne nohavice, nech sa mi gule hompalaju.
Ak má tenšie nohy ako ja, tak je to otrasné.. A neviem, príde mi to trochu čudné, aby nejaký chlap obľuboval také úzke gate to už je len krôčik od legín
@tomias Síce sa to na prvý pohľad nezdá, ale je to tak!
Pretože skinny a slim jeansy obsahujú elastické zložky, ktoré pri regular strihoch nie sú samozrejmosťou. Vďaka tomu sú väčšinou oveľa príjemnejšie na nosenie, než nohavice z bežného "tvrdého" denimu.
Ani ja som tomu najprv neveril
Mňa by len zaujímalo, že kde sú všetcí ti gayovia v obtiahnutých rifliach.. Lebo ako každý sa s tým rád oháňa, ale vlastne som žiadneho takého nestretol asi ešte.
zase nie su skinny ako skinny. ja napr nosim skinny od lee-cka a su to tie najpohodlnejsie a najlepsie rifle ake som kedy mal. su omnoho pohodlnejsie a lepsie ako take levisky.
@trdelniiiq Tak napríklad poznám aj chalanov , ktorý si kupujú ženské džíny ale mne sa to zda trochu choré , raz v živote som mal na sebe ženske rifle ale klasické mužské skinny sú proste lepšie
Ja som v tomto konzervativny. Vzdy si predstavujem, ako sa niektore individua zenskejsieho pohlavia sa snazia dostat do o cislo mensich rifli, ze ledva neprasknu. Tak niekedy uvazujem, co muzov laka k takemuto cinu. A prisiel som na to, ze v davnych casoch to bolo bezne. Muzi nosili silonky, puder, a podobne. Ale obycajne ma sa mi to nepaci, ked z letmeho pohladu nerozoznam pohlavie, resp. musim sa seriozne kukat, co sa deje a tak. Vacsinou tento typ oblecenia spajam s tym neznejsim, alebo s typkom, kto bude urcite "zvlastny." Hm. Na mladych je to asi jedno.
Ale veď nebudte trápny. Je to trend a kedysi bol trend siroke a teraz su uzke. Ja nehovorim, že uzke maju byt take aby boli zarezane ale proste normalne uzke jeansy nesu pruser. Hlavne ženy nech netrepu že je to čudne. Pretoze ak by videli chlapa v dzinsach tore su mu široke tak by povedali ze nema vkus a odrazu by ich nepritahoval taky muž. Uzke jeansy neznamena mat na sebe leginy. Skinny mam aj ja len jedny a su super oproti tým ktore su su široke a citim sa vnich tak ze vyzeram jak pako a su menej pohodlne. A dnes ked zeny nosia panske nohavice a kravaty a saka é blbe vraviet ze chlap nemoze zobrat uzke ohavice.
Nosím úzke rifle už asi tak 10 rokov a veget... pánske majú voľnejší strih od pása po rozkrok aby náhodou niečo netlačilo a nohy zúžené... pokiaľ nosíte babské je to blbé no tam už tlačí ja mám ale malý takže mňa netlačia ani babské
Pred pár mesiacmi som založil podobnú tému keď som ešte naberal sebavedomie nosiť skinny rifle . Ale odvtedy už iné nenosím. Fakt sú pohodlnejšie ako normálne. Furt na internete čítam ako je to ženské ale do očí to nikto nepovie a reakcie okolia boli náhodou dobré. Takže môj názor je celkom jasný. Určite áno.
Inak @klopal kde kupuješ úzke rifle? Mne zatiaľ najviac vyhovujú super skinny z Bershky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Celkovo nemam rad riffle, mozno na zenach tie jeggings, ci ako sa to pise, ked maju dobru postavu.
Najlepsie si aj tak volne nohavice, nech sa mi gule hompalaju.
Nikdy neuspokojíš všetkých, preto nos čo chceš a kašli na to.
Pretože skinny a slim jeansy obsahujú elastické zložky, ktoré pri regular strihoch nie sú samozrejmosťou. Vďaka tomu sú väčšinou oveľa príjemnejšie na nosenie, než nohavice z bežného "tvrdého" denimu.
Ani ja som tomu najprv neveril
Inak @klopal kde kupuješ úzke rifle? Mne zatiaľ najviac vyhovujú super skinny z Bershky.