Nevedeli by ste mi niekto poradiť kam by som mohla budúce leto ísť brigádovať keď mám iba 16. Našla som zber pomarančov v Španielsku, ale neviete o niečom inom ? Napr. v Anglicku, prípadne Taliansku alebo kdekoľvek. A ešte ak by ste mi poradili aj osvedče
@kajousek a ako sa jej to podarilo vybaviť ? na nete je totižto plno informácií o takýchto brigádach no nič kde by som sa mohla prihlásiť, skontaktovať sa s niekým...
Tohto roku som bol v škótsku na farme kde robí kamošova mama manažérku dojil som kravy celé dni 6 hodín každý deň v mesiaci a plat bol 600 libier čo je okolo 750 eur a teraz idem cez školu do francuzska na troj mesačnú prax platenú do švajčiarska treba si vybrať dobru školu + známosti cez kamošov a máš to vybavené
@nikky592 Nemecko a Švajčiarsko, do kuchyne ako pomocníčka, treba zbehnúť do najbližšej hotelovej školy a skúsiť sa opýtať, či neposielajú svojich študentov na praxe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov