Zdarvím, prosim vas vedel by mi niekto povedat, v akej banke je najslepsie si zalozit ucet ? pripadne ak ma niekto dobre skusnosti s nejakou bankou, ake su poplatky, pripadne minimalny vklad atd ..
totiz nezil som sem na slovensku a teraz som sa tu
ja som vo VUB-ke (študentský) a tiež nemám jediný problém... ale riešila som to asi pred rokom, keď som si ho zakladala.. kamoš mi poslal nejaké porovnanie, kde vyšla najlepšie tuším VUB a Tatra...ak si spomínam dobre
ja mam s mBank az velmi dobre skusenosti. Zatial ma ani raz o nic neosidili. Zatial som im nedal ani cent, a to uz som si aj blokoval a znovu vydaval kreditku. mKonto + eMAX plus je nieco skvele pre mna.
ja mám Tatrabanku, na VUB som pocula staznosti tak neviem... ide o to co hlavne robis, takze podla toho sledovat... napr neviem ako to ma ZUNO s bankomatmi,....
@n0win0u VUB urcite nie je TOP. Podla vyrocnych sprav je na tom najlepsie SLSP, potom Tatra a az potom VUB aj ked tam by som nedal ani deravy gros, lebo ked budu na slovensku krachovat banky, tak VUB a Unicredit budu medzi prvymi.. dovod vies urcite aj sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja osobne mam učet vub a tatrabanka obe študnetske takže mi je to ejdno, lebo nikde nemam poplatky
zuno, mbank
ale stale si myslim, ze top tuna.
a som spokojná.