V tej najlepsej na svete ...ostatne skupiny picuju na to jak programuju a ja som tu svoju ucitelku z acely rok videla tak zo 10 krat...ona sa ani neuraci prist na hodinu a zapisat do triednej knihy
ked sme mali informatiku tak to bolo stylom 15 sem 15 tam nam je to jedno. potom na druhej skole sme boli v skupine ako sme v ramci triedy a odvtedy uz informu nemame mali sme len jeden rok
na strednej sme boli rozdelení podľa abecedy, a malo to ohromnú úroveň s ujkom, ktorý zaspal v dobe fortranu a odvtedy sa už nikdy nezobudil a s predavačkou grilovaných kureniec s vyštudovanou ekonomickou.
nás všade delili podľa toho, ako sme boli podelení na anglinu (okrem ostatných jazykov). každopádne bolo to zlo, však kto by už s informatikou išiel učiť, tak vždy na to ostanú buď neschopáci, exoti alebo oboje, ako tá, čo viedla neskôr seminár a mala nás pripraviť na matury
@anzu no presne.. okrem toho, väčšina triedy na to dobre kašľala, dokonca aj väčšina semináru.. takže ju radi prehovorili, aby sme nič nerobili a ona bola len rada, keď si mohla ísť dať do kabinetu kávu..
najnovšie správy sú také, že ujko zaspatý v dobe fortranu odišiel a nahradil ho telocvikár, ktorého vrcholom je to, že sa naučil biedne pracovať s frontpageom
@tikalok najprv som si nebola istá, či vám tam ten ujko nezomrel, tak si to napísal
a ten telocvikár asi prekonal aj tú našu tá bola síce tak strašne spomalená, že to nenechalo nikoho na pochybách, že to už nie je normálne, ale zdalo sa, že ona programovaniu, ktoré sme mali, rozumie (napriek tomu, že študovala chemickú)
ale však celá informatika pred seminármi bola trápna... práca so Skicárom a Wordom a vyhľadávanie na nete? zredukovať na jeden pol rok a len na Word by úplne stačilo. chcem reformu!
Ja v tej ťažšej, lebo zákerný učiteľ ma už poznal - hoci asi nie tak dobre, ako si myslel - tak si povedal "Turček tu nie je? Cha, toho si zoberiem" ...
A potom vyzeral, že si kvôli tomu dva roky búchal hlavu o stenu
Nás podelili najskôr podľa jazyku a v rámci jazyku na chalanov a baby.
A v našej skupine tiež informatika vyzerala asi tak, že na prvej hodine sme sa učili zapnúť počítač a otvoriť nejaký súbor, potom sme pracovali so skicárom, s Wordom, s Excelom a Powerpoint sme ani poriadne nestihli. A jednu hodinu sme sa venovali aj internetu a mailom - celú hodinu sme si zakladali na post.sk mailovú schránku podľa návodu učiteľky a potom sme jej mali poslať mail (kto bol rýchlejší, mohol potom na internete ostať do konca hodiny - žiaľ, pri tej rýchlosti internetu sa to pri všetkej snahe o moc rýchlejšie urobiť nedalo )
Aj keď je fakt, že chalani sa stihli dostať aj k Pascalu :/
Ale nepamätám si, či sme mali informatiku viac než rok. (potom si pamätám až semináre, kde sme celé tie dva roky programovali v Pascale - s výnimkou niekoľkých posledných hodín, kde nám učiteľka vysvetľovala Delphi)
Ale učiteľku sme mali celkom slušnú. Je fakt, že bolo občas vidieť že si nebola istá sama sebou a že bežne sa venuje viac fyzike, ktorú nás učila tiež, ale inak vedela čo učí.
P.S.: Z druhej dievčenskej skupiny som počula zvesti o spolužiačke, že sa rozplývala ešte aj nad tým, ako niekto v skicári urobil rovnú čiaru. Možno preto osnovy na stredoškolskú informatiku vyzerajú (vyzerali?) takto.
nechcela som ísť do skupiny pokročilých, lebo by som si tam pripadala strašne blbá a neznášam profesora, ktorý má tú skupinu, tak som teraz medzi začiatočníkmi, ktorí sa niekedy tvária ako maximálne retardovaní a všetko im trvá 10x dlhšie ako by to trvalo normálnemu človeku... ale aspoň nás má tá najlepšia profesorka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
najnovšie správy sú také, že ujko zaspatý v dobe fortranu odišiel a nahradil ho telocvikár, ktorého vrcholom je to, že sa naučil biedne pracovať s frontpageom
a ten telocvikár asi prekonal aj tú našu tá bola síce tak strašne spomalená, že to nenechalo nikoho na pochybách, že to už nie je normálne, ale zdalo sa, že ona programovaniu, ktoré sme mali, rozumie (napriek tomu, že študovala chemickú)
ale však celá informatika pred seminármi bola trápna... práca so Skicárom a Wordom a vyhľadávanie na nete? zredukovať na jeden pol rok a len na Word by úplne stačilo. chcem reformu!
A potom vyzeral, že si kvôli tomu dva roky búchal hlavu o stenu
No my sme tie dva predseminárové roky skoro celé predelphili
A ešte tam bolo aj nejaké html a prezentácie v powerpointe
Nás podelili najskôr podľa jazyku a v rámci jazyku na chalanov a baby.
A v našej skupine tiež informatika vyzerala asi tak, že na prvej hodine sme sa učili zapnúť počítač a otvoriť nejaký súbor, potom sme pracovali so skicárom, s Wordom, s Excelom a Powerpoint sme ani poriadne nestihli. A jednu hodinu sme sa venovali aj internetu a mailom - celú hodinu sme si zakladali na post.sk mailovú schránku podľa návodu učiteľky a potom sme jej mali poslať mail (kto bol rýchlejší, mohol potom na internete ostať do konca hodiny - žiaľ, pri tej rýchlosti internetu sa to pri všetkej snahe o moc rýchlejšie urobiť nedalo )
Aj keď je fakt, že chalani sa stihli dostať aj k Pascalu :/
Ale nepamätám si, či sme mali informatiku viac než rok. (potom si pamätám až semináre, kde sme celé tie dva roky programovali v Pascale - s výnimkou niekoľkých posledných hodín, kde nám učiteľka vysvetľovala Delphi)
Ale učiteľku sme mali celkom slušnú. Je fakt, že bolo občas vidieť že si nebola istá sama sebou a že bežne sa venuje viac fyzike, ktorú nás učila tiež, ale inak vedela čo učí.
P.S.: Z druhej dievčenskej skupiny som počula zvesti o spolužiačke, že sa rozplývala ešte aj nad tým, ako niekto v skicári urobil rovnú čiaru. Možno preto osnovy na stredoškolskú informatiku vyzerajú (vyzerali?) takto.
tak to im nezávidím :/ ale ku mne je akýsi podozrivo milý čo som sa vrátila z fínska