Máte momentálne plnohodnotný vzťah v ktorom ste šťastný a napĺňa vás alebo skôr je to len krátkodobe? Viem že v dnešnej dobe je ťažké povedať navždy ale ako sa vo svojom vzťahu cítite?
som v dlhodobom vzťahu, nejde len o dobu povedať "navždy" ale aj na vek... je príliš skoro hovoriť, že je to navždy... ale život by som si s ním predstaviť vedela
Mám devätnásť rokov a do teraz som mala dva vzťahy. S prvým som bola tri roky, s druhým dva a pol a teraz... mám priateľa s ktorým som síce krátko ale som najšťastejšia ako som kedy bola a viem že to bude nadlho. Minimálne na dlho.
Momentálne mám niekoľko plnohodnotných vzťahov v ktorých som šťastná... Teda niekoľko plnohodnotných priateľských vzťahov A svoj život si bez tých pár ľudí predstaviť neviem, takže dúfam, že navždy
v takom, že musím veľmi často dokupovať kondómy a zároveň si uvedomujem, že to je už dosť nahovno a snažím sa nanovo pozbierať svoju hrdosť a schovávam pred sebou telefón, aby som mu nepísala dementné správy.
som vo vztahu, ktory trva 2 roky, 2 mesiace aj nejake drobne..viem si s danym clovekom predstavit buducnost, predstavujem, chystame ju, byvame spolu atd atd
no vo vzťahu, ale momentálne v zlej nálade vídame sa len piatky, soboty a nedeli som žiarlivá, keďže pracuje moc ďaleko od mesta v ktorom žijem :/ sme spolu už rok a 7 mesiacov, ale ľúbime sa aj napriek všetkému čím sme si prešli... aspoň z mojej strany.. :/ niekedy z jeho to tak nevyzerá, keďže ho naseriem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@1
a k tomu všetkému ho mám až príliš rada.
ale hej. je to príšerná kombinácia. ďakujem
@phantasia vyzerá to že to píšeš s veľkou radosťou
@xrumka to fakt.... ale tu to nejdem rozoberať
Označila by som ho za dlhodobý