to, že si amíci robia srandu z akejkoľvek krajiny, hlavne ak je na východ od bývalého západného bloku (nejdem písať východný blok, lebo takto to platí pre viac krajín), je úplne bežné, človeka to občas irituje ale potom si spraví srandu z nich a nejako to prejde.
a myslím, že inteligenčná úroveň divákov toho kanálu si aj tak nie je schopná zapamätať názov krajiny, nie tak ešte vedieť, kde sa nachádza
to je úplná pravda, fakt jedna z vecí, čo ma na Američanoch neskutočne serie je, že si robia zo Slovenska posmech...čo tam Disney Channel, ale keď ste niekto videli EuroTrip, no neviem či sa mám smiať, či plakať
na hviezdoslavovom namesti v ba nas v decembri zastavili dvaja ,,osvieteni,,mladi ludia niekde z kalifornie,ci odkial, a presviedcali nas,ze pan jezis bol z ameriky
vsetko,co je americke je dobre...to je to ich zmyslanie.
Ale prosím ťa, ja sa na tom len smejem, veď Amíci sú taký nevzdelaní v oblasti geografie (keby len tam) ...ani nevedia čo to to Slovensko je, skôr ma uráža to, že si myslia, že Slovensko s Česko je to isté
Jedine, co mi pride divne je, ze to nestrihli v momente ked povedala ze by mali zaspievat nasu hymnu. Nebolo by to o moc vtipne, ale takto mi to pride preafektovane trapne.
Inak, viem si predstavit, ako by som napr ja trpel a bol muceny inernetovym pekelny ohnom flamewaru, ak by som na YT zavesil video ako palim americku zastavu, pripadne si robim srandu z ich hymny.
for all the people of slovakia, im sorry the Disney channel makes the rest of America seem ignorant. Don't worry though, kids in this country don't even know there are other countries besides the USA thanks to the failing education system here. so now you can laugh at us when you have a good job while the girls in this video will most likely end up as strippers anyways
včera som si to video pozrela niekoľkokrát a uistila som sa, že mi to je úplne jedno.. veď to je jedno, aj tak sme pre nich všetkých jedna veľká poľská rodina
Mna to tiez nejak nepoburuje - koniec koncov zrovna z USA si robi na Slovensku srandu asi uplne kazdy v niektorych veciach A je to Disney Channel, preboha... zumpa.
akoze nejak ma to netankuje ale zaujimalo by ma ako ich napadlo neco take spravit sak 90 % amikov ani nevie kde je Slovensko a co to vlastne je a este by ma zaujimalo a to ma uz fakt dlho zaujima ci su ty americania fakt taky blby alebo proste taky uplne iny ako napriklad my slovaci alebo cesi ... nechapem ako mozu mat ludia tak obrovsky odlisnu mentalitu
v americkom programe american spieva slovensku hymnu, dokonca vie este i slova aj melodiu... ved to je uzasne! nech sa smeju, ale mna to normalne ze potesilo
minule v 1 uputavke na ABC zas anglican hral stolny futbal a pretacal tych pajkov a ked donho picovali, povedal, ze hra podla slovenskych pravidiel a tiez mi az srdce podskocilo
a v kreslenej rozpravke o superhrdinoch kapitan amerika bojoval na gerlachovskom stite! ved to je ake fasa!
ale tak nech si robia inak by im xichty splasli keby sa ich spýtate že kde to SR vôbec jeden amík mi nevedel povedať že kde, tak som sa ho spýtala aspoň an kontinent.... a on mi povedal že somewhere in russia oni sú jebnutý nad tým sa nezaťťažovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Čiže skôr mi vadí že si našu hymnu zaspievali v tak trápnom seriály. Ale inak my to žili netrhá
z Ameriky si robí srandu každý a stále
to, že si amíci robia srandu z akejkoľvek krajiny, hlavne ak je na východ od bývalého západného bloku (nejdem písať východný blok, lebo takto to platí pre viac krajín), je úplne bežné, človeka to občas irituje ale potom si spraví srandu z nich a nejako to prejde.
a myslím, že inteligenčná úroveň divákov toho kanálu si aj tak nie je schopná zapamätať názov krajiny, nie tak ešte vedieť, kde sa nachádza
Som zvedavá, kedy vymyslia nejaký normálny seriál pre tie deti, nech z nich aj niečo poriadne vyrastie ...
A takto nejak znie naša anglinárka bez toho aby sklonovala a pod
vsetko,co je americke je dobre...to je to ich zmyslanie.
...každopádne si myslím,že to zase nieje až tak hrozne urážajúce,keď si predstavíte že 3/4 Američanov nemá ani šajnu,kde je Slovensko
Inak, viem si predstavit, ako by som napr ja trpel a bol muceny inernetovym pekelny ohnom flamewaru, ak by som na YT zavesil video ako palim americku zastavu, pripadne si robim srandu z ich hymny.
for all the people of slovakia, im sorry the Disney channel makes the rest of America seem ignorant. Don't worry though, kids in this country don't even know there are other countries besides the USA thanks to the failing education system here. so now you can laugh at us when you have a good job while the girls in this video will most likely end up as strippers anyways
ale fakt, bez akejkolvek ironie teraz!
v americkom programe american spieva slovensku hymnu, dokonca vie este i slova aj melodiu... ved to je uzasne! nech sa smeju, ale mna to normalne ze potesilo
minule v 1 uputavke na ABC zas anglican hral stolny futbal a pretacal tych pajkov a ked donho picovali, povedal, ze hra podla slovenskych pravidiel a tiez mi az srdce podskocilo
a v kreslenej rozpravke o superhrdinoch kapitan amerika bojoval na gerlachovskom stite! ved to je ake fasa!
ale tak nech si robia inak by im xichty splasli keby sa ich spýtate že kde to SR vôbec jeden amík mi nevedel povedať že kde, tak som sa ho spýtala aspoň an kontinent.... a on mi povedal že somewhere in russia oni sú jebnutý nad tým sa nezaťťažovať
Ale nech si srandu robia, aj tak ani nevedia kde slovenskoleží...