@mrcionka no ano, v bluepaneterovom mene...pozname, pozname. pripomina mi to tie fora "ahojte, kamaratka ma o rok starsieho spoluziaka, ktory sa na nu usmieva a jej bratranca syna pohár má na sebe nápis "tvojho otca sesternice starší spolužiak ju chce" a neviem, či ma teda..teda tu kamaratku, ci ju chce, alebo ako, poradte, pls!"
Ale musim uznat, ze namiesto "kamaratka" pouzit konkretny nick niekoho z birdzu, to je novatorstvo!
@bluepanter ale teba mam rad, lebo si asi dosmrti budem pamatat ten tvoj videoblog, ako tam ten pes preskakoval prekazku a nemohol a potom sa prekazka znizila (napr. "schudnem 2 kila do konca mesiaca") a uz ju preskocil!
@pubertslatinocelny ide aj o to, že keby to sem dám za seba, tak by si všetci čo ma poznajú mysleli, že mi preplo alebo som nadrogovaná, keď sa niečo také pýtam, lebo z oboch predmetov vyššie zmieňovaných prechádzam s trojkami z milosti
no a okrem iného... aj preto, že bluepantera máte radi všetci a jemu anketu kaziť nebudete mňa nemá rád nikto a všetci by mi to tu preklikali len aby mi spravili zle a aby som bola zmätená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale musim uznat, ze namiesto "kamaratka" pouzit konkretny nick niekoho z birdzu, to je novatorstvo!
(@bluepanter toto by som ti asi nespoiloval
@nenay a kedy ti to už prišlo? a na aké odbory si si dala?
@narazuvzdornaa ešte si chvíľu počkáš na ten moment
@mrcionka
no a okrem iného... aj preto, že bluepantera máte radi všetci a jemu anketu kaziť nebudete mňa nemá rád nikto a všetci by mi to tu preklikali len aby mi spravili zle a aby som bola zmätená
tak ti teda prajem...aby si coskoro, teda aby bluepanter coskoro dostal tie vysledky a aby boli priaznive