Ako odpoveď na túto otázku uvádzam video, ktoré ukazuje nepredvídateľnosť toho, čo sa všetko v zápase môže stať. Je tu na birdzi niekto, kto by z tejto šance nedal gól?
Ak poznáte nejaké odkazy na futbalové videá s podobnými neuveriteľnými ša
@belzeboss ďakujem, viem, ja som sa tak narodil. asi mi závidíš to čo ty určite nemáš ty hermafrodit
a futbal je pre takých ako ty čo majú malé ego, a potrebujú sledovať bandu pologayov s nagelovanými vlasmi, ako sa naháňajú za loptou, pričom každý z nich by si mohol kúpiť tú svoju
@Mezomus ano tiez si myslim ze si sa tak narodil, takym kokotom sa clovek za zivot nestane...nezavidim ti neboj..ano futbal je pre takych ako som ja to si uhadol...moje ego je ale v poriadku...pologay je tvoj tatko a ty si cisty gay...
podľa môjho názoru je to len sprostý pokus o niečo, či už o hru alebo o prácu, dostávajú nehorázne prachy len za to, že sa tam ženú za jednou posratou loptou a sem tam strelia gol- no je tam toho, svet nespasili a chleba lacnejší nebude-
- všetci ich ospevujú akí sú futbalisti dobrí atď. atď. atď, ale čo spravili také užitočné pre svet, tie peniaze čo sa dávajú do tejto sprostej hry by radšej mohli investovať či už do školstva alebo dať tretím krajinám na jedlo-
- neznášam túto hru, banda darmožráčov behá len za loptou
@19 no s tymi platmi mas pravdu to si proste fakt nezasluzia ale zasluzia si velke peniaze napr. politici atď. ??? no a k teme milujem futbal a s tych videi je naj jak ten brankar drzi loptu chce ju vyhodit a je*ne si to do brany to je neskutocne
odpoviem len na autorovu otazku ,,V čom je futbal čarovný?,,
...prave v tom je carovny, ze nie vsetko zdanlivo jednoznacne sa tak i udeje - tak ako je to predpokladane...
...a vdaka tomu dokaze tym na prvom mieste tabulky prehrat s tym na poslednom mieste tabulky, aj napriek tomu ze dovtedy bol bez prehry a pre ten posledny tym to bola ich prva vyhra alebo dokonca i prvy gol v tom danom rocniku ligy...
...hlavne nemecka najvyssia liga je takymito vysledkami najznamejsia...
@Mezomus ak vies podla prispevku na internete urcite dlzku penisu tak si vazne borec ale skor si len jebko
@Milli666 to je uhol pohladu...mna serie ake platy dostavaju herci za svoju hru(pracu), filmy neznasam ani ich nepozeram, banda darmozracov v tvojej terminologii sa hra na realitu...takze tieto peniaze sa daju tiez odporucit tam kam ty posielas peniaze futbalistov...
@belzeboss takto, pár rozdielov medzi filmom a kokotinou: film môže na niečo poukázať, film je umenie... na čo môže kokotina s loptou poukázať? na to, že je lopta ušitá z tulenej predkožky? kde je v loptovej kokotine umenie? že majú pekné farebné dresy?
@Mezomus prostrednictvom futbalu sa da tiez na par veci poukazat, no nebudem tym tvoj mozog zatazovat, bolo by to nanho privela...99% filmov maju od umenia velmi daleko...iste percento z nich akurat degeneruje mladez, a kde je tam umenie to by si pochopil ty keby si sa to pokusil hrat na urovni
@belzeboss a jak tak kukám , tak chujbal tiež degeneruje a nehovorím, že všetky filmy sú dobré. ale natočiť aj prijebané prci prci prci chcelo asi viac než 90minút behať ako cicina, smrdieť, robiť reklamu na antiperspirant, vyzerať ako teplý a brať veľké peňáze
@Mezomus Chlapom, ktorí nemajú radi futbal, neverím. Futbal je najlepší film, pretože pot, modriny, rany, emócie sú v ňom pravé, tak ako emócie, radosť, zlosť, slzy. To nepotrebuje žiadneho režiséra.
Btw, ty máš čo rád, akého máš koníčka? Nech ti napíšeme zase my svoj názor...
@Mezomus ...ok z mojej strany uzatvaram debatu, s tebou o niecom hovorit ma efekt ako keby som sa bavil s patrocnym ciganom, si nesmierny primitiv, tak radsej z toho vycuvam nech nestracam cas, mam vela inej roboty...pis si co chces, reagovat nemienim
Tiez nemam rad futbal a nechapem kto co vidi na blbcoch nahanajucich sa za loptou s IQ castokrat mensim nez je IQ tej lopty..
Kedysi som ho sledoval, ale vtedy hrali este hraci ako Makelele, Carlos atd, ktory HRALI 90 minut v kuse bez toho aby sa zastavili. Dnes je to ako @Mezomus podotkol banda nagelovanych pologayov premavajucich sa po stadione, podla moznosti co najviac valajucich sa po zemi. Cest vynimkam, ale z takych sa bohuzial hviedzy nikdy nestanu, bezohladu na to ako dobre hraju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Mám niečo podobné. Ten hráč za brankárom asi ani nedýchal....
» www.liveleak.com/view?i=24d_1214...
Ty kokso, práve sa tu snažíme zozbierať raritné situácie a ukázať v čom je tiež čaro tejto hry.
ale takisto aj kvôli takýmto:
toto som si nemohol odpustiť aj keď futbal mám rád... ale takéto situácie sa stávajú....
Ešte zopár "krásnych" gólov :
a futbal je pre takých ako ty čo majú malé ego, a potrebujú sledovať bandu pologayov s nagelovanými vlasmi, ako sa naháňajú za loptou, pričom každý z nich by si mohol kúpiť tú svoju
- všetci ich ospevujú akí sú futbalisti dobrí atď. atď. atď, ale čo spravili také užitočné pre svet, tie peniaze čo sa dávajú do tejto sprostej hry by radšej mohli investovať či už do školstva alebo dať tretím krajinám na jedlo-
- neznášam túto hru, banda darmožráčov behá len za loptou
...prave v tom je carovny, ze nie vsetko zdanlivo jednoznacne sa tak i udeje - tak ako je to predpokladane...
...a vdaka tomu dokaze tym na prvom mieste tabulky prehrat s tym na poslednom mieste tabulky, aj napriek tomu ze dovtedy bol bez prehry a pre ten posledny tym to bola ich prva vyhra alebo dokonca i prvy gol v tom danom rocniku ligy...
...hlavne nemecka najvyssia liga je takymito vysledkami najznamejsia...
@Milli666 to je uhol pohladu...mna serie ake platy dostavaju herci za svoju hru(pracu), filmy neznasam ani ich nepozeram, banda darmozracov v tvojej terminologii sa hra na realitu...takze tieto peniaze sa daju tiez odporucit tam kam ty posielas peniaze futbalistov...
Btw, ty máš čo rád, akého máš koníčka? Nech ti napíšeme zase my svoj názor...
a záluby? filmy, knihy, hudba, pičovanie na futbal
Kedysi som ho sledoval, ale vtedy hrali este hraci ako Makelele, Carlos atd, ktory HRALI 90 minut v kuse bez toho aby sa zastavili. Dnes je to ako @Mezomus podotkol banda nagelovanych pologayov premavajucich sa po stadione, podla moznosti co najviac valajucich sa po zemi. Cest vynimkam, ale z takych sa bohuzial hviedzy nikdy nestanu, bezohladu na to ako dobre hraju.
Tohto "treťoligového" brankára by hocikde brali aj do reprezentácie :
A toto je jeho opak, fakt som sa musel smiať :
Príliš dlhá oslava :
» www.collegehumor.com/video:1911950...
Vlastná penalta a dal ju v maďarskej lige náš Ďurica
» www.break.com/index/soccer-pl...
A čo všetko sa dá nedať :