No šák tu predsa máme Švajčiarsku spoľahlivosť, Talianskú kuchyňu, milujeme ako francúzi...Eh, nie, to som si pomýlil s...To je jedno...No v čom sme lepší? No sme kurva lepší a pojeb sa, do piče! ...Kokot...
bola mi povedaná teória, že preto v našej reštaurácií robia len slováci, lebo v kuchyni po anglicky rozprávame s nepálcami, a že to preto teda, lebo slovákom sa lepšie učí angličtina .D.D.D
dobre dosť vtípkov, identitovať narody do dvoch polov je pičovina jak mraky.
bodka
@36 jj kura s broskyňou a hranolky s ryžou (nazvane všade: špecialita šéfkuchára) a o polnoci kilá rezňov...a nezabudajme na večný evergreeen: slepačí vývar so slížami
@nesmies Tak tí mladší nerozumejú (hlavne pod 18), ale s ostatnými som nikdy nemala problém, že by mi nerozumeli takže je to pičovina.
Ono to platí tak vzájomne, niektorí slováci nerozumejú Čechom skoro vôbec. A nie je ich málo
džízus neber to na hlavu...ja píšem, že všeobecne....a je pravda, že hlavne mladí ľudia v česku majú so slovenčinou problémy...predsalen slováci tú češtinu počúvajú omnoho viac - filmy (aj zahraničné predabované sú u nas casto vysielané v cestine, dosť ceských interpretov hraných v rádiách. etc, knihy v češtine napr. do školy - my sme mali neskutočne veľa) kdežto česi s tou slovencinou tolko do kontaktu neprichádzajú.
jasné že najdes ceha čo vie slovensky ako aj slováka čo sa nechytá vobec na cestinu, ale ja mám takúto skusenost a nepresvedcís ma.
@pesadilla Ja som mala rovnaký názor ako ty až kým som nezačala bývať v ČR.... Aj keď je pravda, že nerozumejú všetkému, ale to ani my Slováci, mala si vidieť všeobecnú vlnu slovenského začudovania pri slovách cizrna, pěry s povidlami, vojteška, koroptev a pokračujem donekonečna Takisto nerozumieme dobre @nevies Jasne, že sa mi kvôli tomu nechce hádať, len včera som mala taký agresívny deň A áno, študujem v ČR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
-----
...aj keď pri browsovaní birdzom to tak často nevyzerá
dobre dosť vtípkov, identitovať narody do dvoch polov je pičovina jak mraky.
bodka
fakt sme tak farebný až no
inak veľmi rozdiel nevidím....ľudia sú všade takí aj takí....
@46 súhlasím
Ono to platí tak vzájomne, niektorí slováci nerozumejú Čechom skoro vôbec. A nie je ich málo
študuješ v cz?
džízus neber to na hlavu...ja píšem, že všeobecne....a je pravda, že hlavne mladí ľudia v česku majú so slovenčinou problémy...predsalen slováci tú češtinu počúvajú omnoho viac - filmy (aj zahraničné predabované sú u nas casto vysielané v cestine, dosť ceských interpretov hraných v rádiách. etc, knihy v češtine napr. do školy - my sme mali neskutočne veľa) kdežto česi s tou slovencinou tolko do kontaktu neprichádzajú.
jasné že najdes ceha čo vie slovensky ako aj slováka čo sa nechytá vobec na cestinu, ale ja mám takúto skusenost a nepresvedcís ma.
@nevies Jasne, že sa mi kvôli tomu nechce hádať, len včera som mala taký agresívny deň A áno, študujem v ČR