...Takto začnem. Mám pesničku a tú treba značne skrátiť. Lenže neviem, ako to spraviť v programe, ktorý mám k dispozícii (t.j. Adobe Premiere Pro), respektíve viem, ako to SPRAVIŤ, ale nejako to nedokážem správne uložiť. Mal by niekto nejaký jednoduchší n
@fr4nk1 To sa jednoducho povie, ale keby si videl tych nenormalnych moznosti, co sa tam este nastavuju .. Akoze.. objavila som tam (priamo v programe) aj moznost "save audio only" (alebo tak) a tam je tiez milion moznosti. Ale OK, povedzme, ze sa mi to podari ulozit ako schopne video. Aky "konvertor" si potom musim zadovazit?
nie je to velmi logicke ale ja striham aj audio v sony vegase a je to celkom mrte... sa sa nastavit na prechode tkz. gradient takze tam nemas taky sek...
od Audacity, CoolEdit, Sound Forge až po Adobe Audition... možností je veľa, prakticky všetky splnia tvoj účel... len to neukladaj do mp3, ani convert audiostopy z videa, ani keď to odsekneš a uložíš - pekne používaj wavká... inak tá kvalita zvuku bude stáť za veľké :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je to freeware
» www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-...