este v skolke, to som mal ale...4? bolo to ale fakt vazne, dala mi pusu za zavesom, moja milovana Žuža a potom sa mi vsetci smiali chlapci ostatni, ale ja som zil za svoju lasku, az kym sme sa uz nestretli zrazu odvtedy.
a kde sú škôlkárske roky??? Len tam to bola intenzita!
Ale inak asi v tretiaku- spolužiak, kt. mi daroval veľký plagát z Titanicu Jacka a Rose a ja som si ho vycapila nad posteľ doma a nad ich mená som ceruzkou dopísala naše mená. Brat to zazrel a vysmial sa mi.
Ale keď tak premýšľam, tak asi v druháku som bola do o rok staršieho "mládenca". Napísala som mu aj ľúbostný list, chcela som mu ho dať po hodine náboženstva pred kostolom, ale brat mi ho našiel v taške a vysmial sa mi. Dostal výprask od mamy
@pubertslatinocelny Kurnik, práve som si spomenula, že to bol chalan, ktorého zadok bol prvý cudzí chlapčenský zadok, čo som kedy videla. Hmm..... mohol si to dávať nejako do súvisu, ešte dobre, že brat zakročil.
@pubert (máš dlhé meno, skráť si ho) akože holý zadok niekoho, kto nie je ani môj brat, ani otec, ani bratranec, ani dedo atď. Proste zrazu v bunkri medzi stromami sa objavil cudzí zadok. To som mohla mať tak 7 rokov.
@titusik (hej asi preto som stale este len kvietok birdzu vlastne
hej, uz chapem...to mi bolo jasne, ze "cudzi zadok" je zadok nie rodiny... (inak dedov zadok, to musi byt ina slast - ale to, ze bol nahy, to tam nebolo dost jasne povedane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
...ale inak v 13-tich, keď sa mi to začalo motať pod nohami
desať detí z našej triedy bolo o lízanky ukrátených, ale láska si žiada
obetu!
ale tak zamilovany ked som mal 6...
dokonca som prednedávnom našla aj detstké milostné listy z tej doby
Ale inak asi v tretiaku- spolužiak, kt. mi daroval veľký plagát z Titanicu Jacka a Rose a ja som si ho vycapila nad posteľ doma a nad ich mená som ceruzkou dopísala naše mená. Brat to zazrel a vysmial sa mi.
Ale keď tak premýšľam, tak asi v druháku som bola do o rok staršieho "mládenca". Napísala som mu aj ľúbostný list, chcela som mu ho dať po hodine náboženstva pred kostolom, ale brat mi ho našiel v taške a vysmial sa mi. Dostal výprask od mamy
to je skoda ty by si podla mna robila muzovi radost lubostnymi listami velku. skus to prekonat! brat isto uz ma iny pohlad na veci
hej, uz chapem...to mi bolo jasne, ze "cudzi zadok" je zadok nie rodiny... (inak dedov zadok, to musi byt ina slast - ale to, ze bol nahy, to tam nebolo dost jasne povedane
Hoci už nie je medzi nami, v spomienkach stále žije