V 14 rokov som zažil lásku na prvý pohľad a obojstrannú to bolo na tom to super. Jedine chyba bola že to bolo na prázdninách v Tatrách a ja som mal 14 a ona 17 rokov a bola z Popradu a ja od Humenného.
hmmm asi v 13 ked som stretla svoju najlepsiu kamosku a vztah ktory k nej mam je jediny taky akym ja definujem lasku. prvy vztah s chalanom na vazno som mala v 14 ale skutocna laska medzi mnou a chalanom to nebolo. a ani tak skoro nebude
mala som 15 a po 3 rokoch skutocna laska sa premenila v nenavist z jednej strany a z druhej na iny druh lasky. a bolo po skutocnej laske. najsilnejsia zo vsetkych ktore som doteraz mala. jedina na ktoru stale spominam.
skutocnu prvu lasku mam od svojich 15tich este. teraz je to uz rok a pol. a tie moznosti by som upravila - miesto 10,11,12,13,14 by som dala skor 19,20,21,22,23.... neviem si do 15tich predstavit skutocnu lasku. hovorte si co chcete. podla mna nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
168 komentov
ak ide len o tú vzťahovú, tak jasné, že ešte nie, inak by som ju žila asi doteraz
a vlastne ja som skutočne zamilovaná každý deň, len vždy do asi piatich iných ľudí
Ešte som skutočnú nemala.
A myslím, že bola svojim spôsobom opätovaná. Hoci ma občas hryzol či obobkoval...
ilju
i
Ale ak by sa pocitala aj gitara a moj pes, tak okolo 13-tich.
Tipy rady ohladne lasky, vzťahov, sexu... Niektoré témy len 18+
» s9.bitefight.sk/c.php?uid=44556...
//////////////////////////////////////////////////////////
Ale pravú lásku prežívam teraz.