dovolia? to aj take treba? ja som s tym nikdy problem nemala, nasi schvalili vsetko co som domov dovliekla aj ked som mala 15 a on 21. noa? snad moja vec
ci panna newem je to len pre baby toto????ja som sa ich neptal ci mi dovolia to vy baby sa ako pytate ??Ze mozem chodit stim a stim no pitchu ja chodim skym cem a nie skym mi dovolia
nepýtala som sa, oznámila som to s tým, že som vedela, že s tým problém nebude. lebo vedia, ako ma vychovali a ja im môžem takmer úplne veriť, tak ako oni mne.
no... keď som bola mladšia, tak to bolo ťažšie, keďže som mala dosť despotického otca, ktorý by ma najradšej videl len doma. nieto sa ešte aj s nejakým chalaniskom vláčiť myslím, že o tom prvom, čo som mala v 13tich nevedeli, ale to je jedno, detské "lásky" sa nerátajú predsa
teraz mamine každého domov (to znie, jak keby som ich ako ponožky striedala ), pretože viem, že ona vidí to, čo mi ružové okuliare zakrývajú. a som rada, že mi ich objektívne zhodnotí. a najradšej som, že môj terajší jej neprekáža ničím, lebo toho by som si aj tak nedala
mamina vie. aj keď nevie nikdy všetko, veľa vecí zo mňa vytiahne, nikdy mi nepovedala, že tohto a tohto nie. teda, hovorila mi, ale nenútila ma ukončiť to nebodaj.
tatino ma vidí ako malinkú, ktorej sa nikto nesmie dotknúť. jeho myká, len čo nejaké meno doma skloňujem častejšie. takže on o veľa veciach ani netuší, má skreslené predstavy a nedajú sa mu znormalizovať v hlave.
a prvého chlapa som mala ešte pred 15stkou, ale bolo to maximálne zložité a nerozumel tomu vôbec nikto.
zatial nemali dovod mi nieco "zakazovat" alebo "dovolovat"...momentalne ziadneho chalana nemam, ale som si ista ze keby som aj mala tak by im to bolo jedno..
Tak do týchto vecí sa podľa mňa moji rodičia nemajú právo starať...Takže dovolia-nedovolia je mi to jedno, oni aj tak rešpektujú že v týchto veciach si o tom rozhodujem sama...A s mojim chalanom vychádzajú dobre takže evidentne im vôbec nevadí.
ty kks minule mi mama povedala že by jej nevadilo kebyže mám o 10 rokou staršieho chalana totálne som sa prekvapila a teraz som si takého našla ale ete o ňom nevie bojím sa jééj to povedať
@Bunniska heh no tak akože jáááj by som jej to mala povedať ale ete je nato čas lebo sme neni tak dlho spolu ale tak asi by sa jej ľúbil a ináč čo ti povedala mama ?? nato??
@Rudi1234 na to ani tak nic len na to co sme tam robili. len vies ty ked mas chalana o 10 az 12 starsieho tak to je v poho ale ja uz mam 30tnika. a mama ani tak nic len otec mi hovori ze cim som starsia tyn som blbejsia. ze nielenze je stary kkt ale este aj skaredy kkt
@Bunniska ty kks no pekne ťa sundal otec no akože henten týpek má 25 já 15 tak je to iba 10rokou a akože je strašne zlatý milý a hlavne chalan mojích snou totál šecko má čo by om cela a ešte aj kamošky mi ho schválily a hlavne je nablízku a nie z ďaleka
kedze moji rodicia su rozvedeny a ja byvam s mamou , a mama je toho nazoru pokym sa s tym chalanom nechcem zobrat tak by som nemala mat ani len chalana ale posledny rok a pol o ziadnom nastastie nevedela a ani by som jej to nikdy nepovedala takze asi tak , nechapem na co jej to mam aj hovorit ked viem aka bude odpoved a je to moja osobna vec kedy budem mat ja frajera a nie niekoho ineho
@Bunniska bojíí sa o teba nymslíš vieš malé dievčatko mu vyrástlo sa zmenilo na ženu a on sa stým nevie zmieriť preto jáá nedonesem týpka domou ale aj tak ocinovy nevadia len nech nespia u nás keď cez deň v pohode ale v noci už protestuje
@Rudi1234 aj tak by mi neurobil nic co som uz predtym nezazila vies. ale predstav si ked sa s nim stretne su normalne jak kamarati. a minule boli spolu na pive! jaj....
@Bunniska ty kks že na pive no tak to by sa u mňa nestalo ani jeden nepije no tak ocino si dáá ale ten dlho do noci robí tak len doma a chalan je slušnýý ......že jak kamaráti a v kútiku duše ho nenávidí
záujem mať chalana som prejavila v šestnástich a zatiaľ neprotestujú (a podľa mňa mi do toho ani moc nemajú čo kecať...).. a na dovolenie som sa fakt nepýtala
moji rodičia asi ani o polovičke mojich priateľoch ani nevedeli...a čo ich do toho pokiaľ nič zlé nerobím.. jedna pusinka nič nie je. teda pokiaľ ide o vzťah v rokoch 10-13 ibaže dnes to vyzerá skôr tak že chalan príde o panictvo v 11 a dievča v 13-14 keby také niečo urobilo moje decko tak ho asi prizabijem..
Kokós ..co vám to šibé ??? .. Fotrovcú sa nekedy pýtat či z nekým možem chodzit ???? ... NIKDY !!! .... Ked sem mjela 13 mala sem 19 ročného krokouša ... matka sa nejak o tem dozvedela a co poslala sem ju nekam že je to moja vec xD .... ona vjedzela o každem mojem chalanovi lebo sem jí šecko dycky povidala aby mja nemjela za flandru xD ... Ale aj tak u ní sem taká " malá štetka!" .... ale mje je to jedno ... to je každého vjec s kým chodzí xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Nechápem čo tam treba dovoľovať.
preto som rada,že je moja mamina taká,aká je
teraz mamine každého domov (to znie, jak keby som ich ako ponožky striedala ), pretože viem, že ona vidí to, čo mi ružové okuliare zakrývajú. a som rada, že mi ich objektívne zhodnotí. a najradšej som, že môj terajší jej neprekáža ničím, lebo toho by som si aj tak nedala
prveho som mala v 14tich .. aj to ked som mame zapotila ze som s nim vtedy uz "chodila" tak mala dost
a od vtedy to taham v kuse s dakym aj ked uz toho mam v poslednej dobe dost
mamina vie. aj keď nevie nikdy všetko, veľa vecí zo mňa vytiahne, nikdy mi nepovedala, že tohto a tohto nie. teda, hovorila mi, ale nenútila ma ukončiť to nebodaj.
tatino ma vidí ako malinkú, ktorej sa nikto nesmie dotknúť. jeho myká, len čo nejaké meno doma skloňujem častejšie. takže on o veľa veciach ani netuší, má skreslené predstavy a nedajú sa mu znormalizovať v hlave.
a prvého chlapa som mala ešte pred 15stkou, ale bolo to maximálne zložité a nerozumel tomu vôbec nikto.
@ Petita a ty sa ich pytas?
Aj keby sa niekto vyskytol, im to na nos vešať nemienim.
@Nokare - držím palce XD