@13 tak keď budeš robiť ty takú anketu tak tam Japonsko daj, mne sa nezdá až tak atraktívne aby som ich zaradil medzi tieto štáty.... ale možno sa mýlim
Dovolenka snov? Buď Anglicko, pozrieť na futbal do New Castle alebo Manchesteru, alebo Taliansko po pamiatkach, alebo Havaj, surfing a plavenie sa na jachte
@strejdabob ani nie ja som tam skôr bola len ako doprovod ale tak ísť tam a neskúsiť je ako pracovať v továrni na čokoládu a nikdy ju neochutnať to sa proste nedá
@Mirage_a presne tak ja som v holandsku este nebol ale beriem to tak ze narodit sa do tohto sveta a neskusit vsetko co ponuka, to je ako "pracovať v továrni na čokoládu a nikdy ju neochutnať"
pri mori som bola uz dostkrat, nie ze by som ho nemala rada ale uz je take obycajne. potom hory a zima...nepal musi byt urcite nadherny ale nemyslim ze by som sa zvladla skriabat niekde na everest, finsko raz chcem vidiet ale nejak o tom nesnivam. vo svajciarsku uz som bola...takze mi vychadza anglicko, lebo milujem londyn a cambridge, mohla by som sa ist okupat do brightonu a na chvilu by som si odskocila do skotska alebo walesu za krasnou prirodou
neviem čo vidíte na fínsku...okrem trápnych kapiel tam nič neni...radšej už Nórsko...Brazília, mexico - to sú moje sny...a skôr ako na Džamajku by som šiel na kubu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Švajčiarsko - krásne Alpy
Aljaška - panenská príroda
Nepál - Himaláje
Fínsko - krajina 1000 jazier
Jamajka - asi hlavne kvôli kultúre
Ibiza - diskotéky, nuda pláže....
Veľkonočný o. - kvôli odľahlosti, krásnej prírode a sochám
Austrália - zvieratá, buš, príroda
Anglicko - futbal, história, pamiatky
Holandsko - myslím že každý vie kvôli čomu (tráva, hubičky, sex
@8 myslím že sú zaujímavejšie krajiny ako Japan....
V tesnom závese Nórsko, Holandsko, Dánsko.
Ináč, ja by som rovno už celú škandináviu prešla...alebo proste seerú časť zemegule....z juhu by som možno šla do austrálie...
a čo tak:
atď...