Je jasne že si slovac vyberie Poľsko je to krajina ktorú mnohí z nás maju precestovanú ja osobne mám z Pl mnoho kamosov/ký a ešte k tomu Poľština je ľahký jazyk
Druhou krajinou by bol asi Uruguaj
Ďalej Rumunsko , Kambodža posledné
V Poľsku by mi asi nemohlo byť smutno, lebo by som sa musela stále smiať na poľštine
Do Rumunska by som sa šla pozrieť, a viem po rumunsky povedať jednu vetu, ale asi by som tam žiť nechcela
Zvyšok si predstavujem ako krajiny, kde je príliš teplo na môj vkus.
Polska, nasi słowiański bracia i dobrzy sąsiedzi a kto si myslí inak, nech sa radšej nezaoberá médiami a politikou, ale pozrie sa naozaj do Poľska, na miestnych ľudí, ako sú nám kultúrou, jazykom blízki. Po Čechoch najbližší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je jasne že si slovac vyberie Poľsko je to krajina ktorú mnohí z nás maju precestovanú ja osobne mám z Pl mnoho kamosov/ký a ešte k tomu Poľština je ľahký jazyk
Druhou krajinou by bol asi Uruguaj
Ďalej Rumunsko , Kambodža posledné
Do Rumunska by som sa šla pozrieť, a viem po rumunsky povedať jednu vetu, ale asi by som tam žiť nechcela
Zvyšok si predstavujem ako krajiny, kde je príliš teplo na môj vkus.