bývam všelikde, raz v Žiline tam som sa aj narodil, potom v Piešťanoch, Bratislave a teraz najnovšie som v Prahe a aj u frajera v Krakowe....takže tak asi .............filip
Vyrástla som v minimestečku Vrútky a teraz som presťahovaná hneď vedľa, pár minút od starého bytu do mesta Martin A ako mestská časť sa to tu volá Priekopa A tak to aj všetci voláme
@tunidlo este v novembri, ono je to cast predmestia Londyna, ale marttina a idiotproof to pomenovali suverenne Lucenec obchody nam tu zatvaraju o osmej (dva obchody mame akoze), v nedelu uz o jednej poobede alebo pre istotu neotvoria vobec, mladez sa tu zgrupuje pred kebabom, je tu jedna krcma, kde sa pozera futbal potichu a naokolo nie je vobec nic okrem jednej krestanskej skoly s technickym zameranim (ale o tyzden sa stahujem, chvaaaalabohu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Inak Bratislava
ale keď sa chceš obohatiť o nejaký zaujímavý geografický názov, tak môj tato je z Koša
a bývam tam, kde @side3 , ale pššt
@3 tak tu zazrivu ti zavidim...
Kedy si sa presťahovala do Lučenca?
Ale čo už, hádam si ma nenájdete Kúsok od @tenario N.Z
ale v lete to bude hlavne Blava milujem ju ♥
@flyleaf preco su zeliezovce tajne?