joj,no ma tu nezožerte kvôli mojim seknutiam,ty kks pre mna je to aj tak vsetko nemožné samé osebe,že vôbec koľko si táto Zem prežila,koľko období tu bolo..a my sme teraz a nie vtedy..zvláštne nie? ..
1. ČSR, jedine. a ešte by som chcela žiť (ako mladý človek, ktorý sa chodí baviť) začiatkom 90. rokoch v Británii. kvôli boomu rave a jungle, jednoznačne. a v antickom grécku ako sokratov žiak
@krutafunebracka třeba jsou tu nějaký lidi který by v tom "čase" žít chtěli, ikdyž ví, že nic takovýho nebylo, neni a nebude!. Třeba by to chtěli ZAŽÍT!
@heginka Ale veď dobre, ale keď je otázka na obdobia, tak ako sem môže dať nejakú fantasmagóriu na úkor skutočných období? A napr. Ježiš bol v období Rimanov, len tak nejak inak...
Ja by som buď tých starých Slovanov, alebo renesanciu (ale byť z tých bohatších a tak a nie upálená a tak a radšej chlap), ale radšej tých Slovanov (taktiež byť radšej chlap). (A aj teraz by som radšej bola chlap.
Celý život by som určite chcela žiť v budúcnosti, ale ak by sa dalo žiť niekde len chvíľu, napr. týždeň alebo mesiac, tak by som vyskúšala obdobie totality a vojen.
V starovekom Grécku alebo Rímskej Ríši. (kelti, aztéci nie, ale Rimania a Gréci proste antika, antická kultúra a životné filozofie, tak to áno, tam by som chcel žiť)
ako zasa tých období bolo viac než dosť a nie na celom svete to isté,všade niečo iné bolo v určitom čase,preto som nadádzala viac vecí do jednej možnosti..ale naozaj,ja by som chcela vyskúšať každé obdobie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
cas aztekov bol neskor nez cas rimanov a keltov . to si sa sekla o vyse 1000 rokov
aa ozaj,vám ide hlasovať? bo niektorým ne..kužva..zasa po dlhśom čase mám anketu a tiež nefunguje..super
vlada aztekov bola od roku 1325 – 1521, to je trochu skok nie?
Ja by som buď tých starých Slovanov, alebo renesanciu (ale byť z tých bohatších a tak a nie upálená a tak a radšej chlap), ale radšej tých Slovanov (taktiež byť radšej chlap). (A aj teraz by som radšej bola chlap.
Vyborna anketa!!