Mne by sa pacil taky zivot kde by som si mohol robit co sa mi chce a co sa mi paci a este by som chcel cestovat po Tokyu a po svete kde a jak ziju japonci a jak robia a kreslia vsetky animacie a mangy (komixy) x smiley: ...
nechcela by som si zopakovat nic, som rada ak to graduje dalej, ale páči sa mi ta dalsia moznost "Ach tá puberta. Ach tie prepité piatky...mladý a krásny..a tak sprostý.. " @tekutastolica pekne si to vystihla
Dala som 18 až 25, ale keby bola možnosť 15-18, tak dám tu. Stredná bola super a tieto kecy o prepitých piatkoch...to si fakt všetci myslia, že každý jeden puberťák nemá nič iné na práci?)
včera som sa o tom s niekým bavil, že by som sa rád vrátil do školkárskych čias, kedy bolo mojím jediným problémom prečkať poobedný spánok aby som sa mohol vrátiť k hračkám, a na preliezky, do pieskoviska,... ..
do 10 tich rokov bolo vsetko ako keby lepsie ( alebo len som bola sprostejsia a nicomu nechapala ) ... obcas rozmyslam, ze po prestahovani sa islo vsetko do haja ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov