V ktorom od Slovenska chudobnejšom štáte by ste si vedeli predstaviť život?
Každý chce žiť len v bohatých krajinách. Vedeli by ste si prestaviť život aj od Slovenska v chudobnejšom štáte? Napríklad v Maďarsku, Poľsku, Srbsku, alebo hocikde inde?
Čo je vlastne ukazovateľom, z ktorého môžeme vychádzať?
Estónsko a chudobnejšie? To by ma fakt prekvapilo. Aj pri Lotyšsku by som váhal. Litva je chudobnejšia. No celkovo, do takej blízkosti Ruska by som neliezol.
Ale na takom Balkáne by som si azda vedel vybrať niektorú z tých hornatých krajín
@nicmanenapada ja to beriem ako blízkosť Fínska a zvyšku severu!
(a práve tiež som to nevedela odhadnúť, som to brala tak, že majú tam podobné ceny, tak budú tak nejako podobne na tom životnou úrovńou
Tak podľa rebríčku @14 ... jednoznačne v Slovinsku
Alebo keby sa chce človek vynájsť tak Lichtenštajnsko... Andorra ...
Ale napr. taka Argentina a Chile vyzeraju slušne... niekde viac na juhu.
v severných častiach Gruzínska kľudne, v Ushguli dajme tomu...akurát by som sa musel predtým vysporiadať s alkoholom len pri tej nadmorskej výške by som tam musel minimálne v zime nejaké tvrdšie alkoholy asi popíjať niekde zašitý v Arménsku by som si to vedel tiež predstaviť, možno aj v Kirgizsku, Kazachstane, či Tadžikistane...
Poľsko má od Slovenska menšiu mzdu... takže bohatší od nás nie sú... veľa Poliakov chodí po svete kade tade, lebo sú na tom fakt na nič, hlavne v Anglicku je ich ako nasratých... a Slovinsko je od nás bohatší štát, skúste si kuknúť platové minimálky vo svete a potom píšte...btw ja by som chcel žiť niekde v Južnej Amerike alebo v Mexiku, alebo na nejakou ostrove v Tichom oceáne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ak hej, tak tam
Ak nie, je Lotyšsko? Riga je krásna, to by tiež šlo
Bulharsko je popiči. Najbližšie roky sa tam určite bude sťahovať veľa ľudí na dôchodok.
Estónsko a chudobnejšie? To by ma fakt prekvapilo. Aj pri Lotyšsku by som váhal. Litva je chudobnejšia. No celkovo, do takej blízkosti Ruska by som neliezol.
Ale na takom Balkáne by som si azda vedel vybrať niektorú z tých hornatých krajín
alebo Bulharsko (v Sofii)
(a práve tiež som to nevedela odhadnúť, som to brala tak, že majú tam podobné ceny, tak budú tak nejako podobne na tom životnou úrovńou
odmysliac si wifi všade a tak )
na juhu je príliš teplo, to by som trpela
Ale tak zase, ťažko povedať, pozrel som si tento rebríček štátov
» en.m.wikipedia.org/wiki/National_w...
a že sme len kus za takým Luxemburskom sa mi nezdá...
Dajte dakto lepší zoznam keď máte.
a nejaka JV azia pripadne daco pri karibiku
Alebo keby sa chce človek vynájsť tak Lichtenštajnsko... Andorra ...
Ale napr. taka Argentina a Chile vyzeraju slušne... niekde viac na juhu.