Neviem sa rozhodnúť medzi 2. (mal by som 17rokov) a 3. ročníkom (mal by som 18) na absolvovanie roku na strednej škole v usa v zahraničí. V druháku vidím viac pozitív kedže ešte na slovenskom gympli nemáme volitelné predmety t.j ak sa dohodnem s riaditeľom prídem o veľa blbostí, ktoré by som sa mal učiť. Ďaľšia je, že budem mať viac času na doučenie učiva na maturitu a príjmačky na vš. Nevýhoda je, že som ešte mladý asi . Na tretiaku je nevýhoda, že by som prišiel o veľa volitelných predmetov na slovensku, ktoré chcem študovať na vš. A výhoda, že som v amerike ako "senior" takže je možnosť tam maturovať (možno). Ja fakt neviem musím sa do mesiaca rozhodnúť či v druháku alebo to nechám an tretiak pls poraďte!
u nás nebolo na výber, do USA šlo jedno dievča v treťom ročníku teraz sa v júni vrátila domov a ide na komisionálky zo slovenčiny a 2 maturitných predmetov, čo zas nie je až také hrozné teda pokiaľ ti budú spolužiaci posielať úlohy, tak by sa to dalo
a čo som tak počula, tak je to dosť náročné zvládnuť ten rok bez kamarátov, rodiny, domova, atď, čiže asi aj preto by som radšej volila ten tretí ročník
Bola som v tretom. Absolutne o nic som neprisla, vsetko co potrebujes na vysku a maturitu si doberies vo stvrtom urcite. Ako boli tam aj ludia mladsi odo mna co isli takto na rok, ale podla mna v tretom je to take idealne. A bol to najlepsi rok mojho zivota, nikto z domu mi ani velmi nechybal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a čo som tak počula, tak je to dosť náročné zvládnuť ten rok bez kamarátov, rodiny, domova, atď, čiže asi aj preto by som radšej volila ten tretí ročník
@anitchka
@kiksauri
Dik za reakcie. Doteraz som bol v tom, že pôjdem v druháku a teraz sa fakt neviem rozhodnúť .