neviem.
budapešť sa mi veľmi páčila a mám rada prahu.
neviem ale, čo považuješ za veľké a neviem, kde koľko ľudí žije, každopádne v najväčšom asi v londýne som bola, si myslím.
Vieden, Praha, Budapest, Krakow, Riga, Tallinn, Vilnius, Helsinki, Malmo, Kodan, Pariz, Oxford, York, Londyn, Edinbugh, Rim, Barcelona, Amsterdam, Groeningen. New York, Philadelphia, Boston, Washington DC
najviac sa mi pacilo v tallinne, londyne a philadelphii
ale vsetky su krasne a vsetko odporucam..
no ak sa ráta Bratislava tak hej v BA som bola veľakrát potom ďalej Praha, Budapešť... a to je asi všetko ... ale neviem ja si pod pojmom veľké mestá predstavím New York a podobne... určite nie slovenské "veľkomestá" a tak.. ale nevadí
no keby mám vymenovať mestá nad 100 000 obyv. tak to by bol riadny zoznam...Bratislava, Kodaň, Viedeň, Praha, Budapešť, Ljubljana, Berlín, Amsterdam, Brusel, Paríž, Káthmandú, teda hlavné mestá...a ďalšie, čo ja viem...Dubaj, Malmö, Aarhus, Duisburg, Nijmegen, Pokhara, Košice, atď. atď... (v Nemecku som navštívil veľa, veľa veľkých miest)...v Kodani som žil nejakú dobu, nie je to nejak obrovské mesto a vedel by som si tam predstaviť aj dlhšie žiť...ale inak Paríž je krásne mesto, v Budapešti sa mi páčilo, no aj tak dávam prednosť dedine...kľud a pokoj, preč od uponáhľaných ľudí...
V Londýne žijem a bolo to moje druhé vysnené mesto kde som chcel žiť takže som spokojný. V Bratislave som žil predtým a nejak ma nezaujalo ničím,ale tak ani ma nejak nesklamalo,iba ludia my nesadli tam ale tak to mozem povedat o Slovensku ako takom,že mentalita väčšiny mi nesedí.
V Budapešti som bol len na skok zo školy ešte a príde mi to rovnaké ako BA čo sa týka takého metského pohladu.Ludi neviem ale madari su celkovo priatelskejsi ako slováci si myslím.
V Prahe som bol ako klasický turista ked som žil v CZ,popozeral som tie hlavné zaujímavosti+v meste sa prešiel a neviem prečo ale Praha ma velmi chytila za srdce a ak z Londýna niekde odídem tak to bude určite jedine California alebo Praha. Bude záležat na tom či budem chciet oddych od angličtiny a opat rozumiet ludom ako vlastným,alebo nie. Predsalen mozem vediet angličtinu akokolvek dobre,nikdy sa v nej nevyjadrim a nepochopím veci tak ako tí,ktorí v nej aj rozmyslaju od narodenia.
u mňa jednoznačne vedie Oostende a Luxembourg... ale krásne mesto je aj Leuven a Bruggi, milujem atmosferu Bombaja alebo Kalkaty... tiez Manama (Bahrain) alebo Maskatu (Oman)
samozrejme Praha, Zurich, Zeneva, Paríž, Barcelona, Florencia, Viedeň, Krakow, Budapest, Kjoto a Petrohrad, z tých menších napr. Arlon (BE), Miskolc...
Viedeň, Budapešť, Paríž, Amsterdam, Krakow, Londýn, Rím, Praha, Brusel
páčilo sa mi všade a sklamaná som bola len z Paríža ale to bolo asi tým upršaným počasím
Ak rátam mimo SVK tak Paríž, Rím, Viedeň, Budapešť, Krakow... no ja som skôr na menšie, nemám rada toľko ľudí na kope ... takže boli pekné, no žiť by som tam nechcela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
asi najviac ma oslovila Bratislava a Viedeň
ale Bratislava asi len preto že som tam rok žil a zvykol som si
(hoci je maličká)
Riga, Tallinn, Villnius, Varšava, Krakov, Katovice, Budapešť, Viedeň, Mníchov, Regensburg, Berlín, Odense, Kodaň, Štokholm, Oslo, Bergen, Trondheim, Oulu asi, Tampere, Turku, Helsinki, Bratislava, Košice, Praha, Brno, Ostrava, Plzeň. Favorita nemám.
budapešť sa mi veľmi páčila a mám rada prahu.
neviem ale, čo považuješ za veľké a neviem, kde koľko ľudí žije, každopádne v najväčšom asi v londýne som bola, si myslím.
viac sa mi pacilo v: amsterdam, londyn, lisabon, porto, manchester, luxembourg, rim, madrid, berlin, sofia, praha, ateny,
menej sa mi pacilo v: pariz, goteborg, turin, hamburg, bratislava , nice
a viac si nespominam, ale tieto mam jasne zaradene
a take ze brno a ostrava nejdem pisat ofc
najviac sa mi pacilo v tallinne, londyne a philadelphii
ale vsetky su krasne a vsetko odporucam..
KL,Georgetown,Singapur,Londyn a Istanbul urcite vedu,aj ked fakt nemam rad velke mesta.
V Londýne žijem a bolo to moje druhé vysnené mesto kde som chcel žiť takže som spokojný. V Bratislave som žil predtým a nejak ma nezaujalo ničím,ale tak ani ma nejak nesklamalo,iba ludia my nesadli tam ale tak to mozem povedat o Slovensku ako takom,že mentalita väčšiny mi nesedí.
V Budapešti som bol len na skok zo školy ešte a príde mi to rovnaké ako BA čo sa týka takého metského pohladu.Ludi neviem ale madari su celkovo priatelskejsi ako slováci si myslím.
V Prahe som bol ako klasický turista ked som žil v CZ,popozeral som tie hlavné zaujímavosti+v meste sa prešiel a neviem prečo ale Praha ma velmi chytila za srdce a ak z Londýna niekde odídem tak to bude určite jedine California alebo Praha. Bude záležat na tom či budem chciet oddych od angličtiny a opat rozumiet ludom ako vlastným,alebo nie. Predsalen mozem vediet angličtinu akokolvek dobre,nikdy sa v nej nevyjadrim a nepochopím veci tak ako tí,ktorí v nej aj rozmyslaju od narodenia.
samozrejme Praha, Zurich, Zeneva, Paríž, Barcelona, Florencia, Viedeň, Krakow, Budapest, Kjoto a Petrohrad, z tých menších napr. Arlon (BE), Miskolc...
páčilo sa mi všade a sklamaná som bola len z Paríža ale to bolo asi tým upršaným počasím