mala som dva. jeden vydržal 4 roky a predala som ho, druhý ešte existuje kdesi v dome a celkom funguje 12 rokov ale mám už allinone radšej než notebook
Prvy som zdedila po rodicoch v strnastich, ten ked som davala prec tak mal 10+ rokov a ked po nom clovek chcela nieco ine nez otvorit prehliadac tak dymil, potom som mala taky malicky za asi 300 eur ale na VS mi nestacil na veci do skoly, ten co mam teraz je super ale chcem si za statnice kupit desktop aby som mohla hrat hry
Druhy... prvy som dostal za prijatie na vysoku školu... vydrzal mi takmer 8 (macbook air) , prednedávnom sa mi ale pokazil, teraz som si uz kupil vlastny ... a rovno ho aj nový oškrel o stenu bošeeeeee :/
Ja mam firemny a ten pouzivam na vsetko co potrebujem
Ale ak sa to rata tak je treti. Prvy (este funkcny) bol eeePC, ten maly. Potom lenovo, odkupeny z kanclu a to bola pohroma. Ja som ho mal asi 2 roky a potom dosli nervy.
Teraz pracovny HP elitebook mam cez rok a zatial no problem.
dva notebooky som spalila pocas strednej pri hrani wowka a drteni adobe druhy som odpalila pocas prvych dvoch rokov praci a tento stvrty uz je mac, tak snad nieco vydrzi
Ešte stále som to s ním nevzdal. Ale už mi posledné roky trošku "zlobí" a menil som už HDD aj RAM, no stále šľape dosť dobre. Mám ho od konca strednej a prešiel si so mnou celú VŠ, kde chudáčok dostal zabrať, pričom sa so mnou aj nacestoval do aleluja.. Už mi takpovediac prirástol k srdcu aj keď už to so mnou ťahá 8-mi rok a nedávno mi aj prišlo ľúto, že už je toto asi jeho koniec a osud má spečatený, no ešte to nechcel vzdať a znovu je "vyliečený". Pozeral som aj nové ntb, ale neišli tak cenovo dole, najmä pritom, čo by som parametrovo chcel a ktorý by bol rýchly, pohotový a nemrzol. Aj opravár mi povedal, že to mám ešte aj na súčasné pomery dosť silný a kvalitný ntb.
1. ide už hrozne pomaly a dostal som ho na 18-ku ešte .. mám ho len doma v rodičovskom byte na prenos fotiek zo zrkadlovky na cloud .. inak tento druh počítača vôbec nepoužívam a príde mi to aj zbytočné vzhladom na dnešné smartfóny, to už skor by som si kúpil lepší tablet
Mám ešte stále svoj prvý, tento rok bude mať 10 rokov. Raz bol v oprave ešte zo začiatku keď na to ešte bola záruka, takže mi to opravili a odvtedy ho mám. Všekto ok, len mi už nejde bluetooth, zopár písmen na klávesnici a mám pocit že už ani mikrofón
mam ho od 2013 myslim, uz to neni co to byvalo ale stale utiahne viacero adobe programov naraz. dufam ze mu to vydrzi aspon do buduceho utorka. vtedy odovzdavam posledny projekt do skoly a ak po nom lahne, aspon budem mat konecne dovod si kupit novy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Prvý mi vydržal cca 5-6 rokov.
Odvtedy je priemerná spotreba noťasov tak 1ks/ročne
Ale ak sa to rata tak je treti. Prvy (este funkcny) bol eeePC, ten maly. Potom lenovo, odkupeny z kanclu a to bola pohroma. Ja som ho mal asi 2 roky a potom dosli nervy.
Teraz pracovny HP elitebook mam cez rok a zatial no problem.
a teraz mam druhy-mac v podstate z druhej ruky (posunul mi ho snubenec,kt.ho pouzival asi 2r)