"Neopustaj niekho koho milujes, kvoli niekomu kto sa ti paci, lebo niekto kto sa ti paci ta moze opustiti kvoli niekomu koho miluje.." A ak uz som z niekym kto sa mi len paci, tak to mam za jedno,..mne sa vlastne pacia skoro vsetky
Na nič nebudem čakať. Stále sa nájde niekto, kto sa mi páči a čo ? Toto robia 12 ročné deti, že si začnú chodiť s tým, kto sa im páči. Keď mám vzťah, tak mám vzťah a tomu človeku som verný. Pokukovať samozrejme budem , ale to je asi tak všetko.
@6@7 vysvetlil som to v piatom komentari ze to neberte doslovne, som to zle napisal, ale urcite viete ako som to myslel, ze proste viete ze uz nechcete byt s prvym partnerom ale druhym ale ste stale s prvym ....
Ak som s prvou priateľkou šťastný, tak kašlem na tú druhú Ale ak ten vzťah neklape, ukončím ho a začnem si s druhou (nie hneď, ale po čase)... No záleží to dosť od okolností, nedá sa tak jednoznačne povedať.
@Pedofilovsyn naprosty suhlas. Myslim si, ze ked niekoho uz mas a si spokojny tak nebudes menit len kvoli tomu, ze sa ti paci druha. Ved s tou co si sa ti musi tiez pacit inak by si s nou nebol. A vies kolko je peknych zien na svete???Tak to musis mat vsetky lebo jedna je krajsia ako druha? Nema zmysel. To ze sa ti niekto paci este vobec ale vobec nic neznamena.
Ked uz niecoho mam, tak si toho vazim. Ked mam vztah a je vsetko O.K., tak sa mi moze pacit aj cele volejbalove druzstvo . . . a co? . . . A nic, nic viac. Vsetko mat nemozem. A ak nieje vo vztahu zrazu nieco O.K., tak si musia napr. obaja k tomu sadnut a porzpravat sa.
to sa mi stalo, po 3,5 rocnom vztahu som sa rozisla kvoli 2 mesacnej znamosti a som velmi stastna ... clovek moze potom lutovat,ale treba si to velmi dobre premysliet,nebolo to lahke...
skoncila po dlhom premyslani a trapeni sa..chcela som zmenu ale nebola som si ista..mam uz cez pol roka vztah s uzasnym chalanom,presne takym akeho som hladala niekedy sa riskovat oplati,ver mi..
nenavidim ked sa ocitnem v takejto situacii ... ci uz ja ako ta, ktora s niekym chodi ale miluje ineho, alebo ta, ktora miluje niekoho, kto miluje ju ale chodi s inou ... jedno horsie nez druhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A potom sa rozhodnem.
to, že mám priateľa a je nam fajn, neznamená, že nie je pre mna niekto lepší.
musis vediet s ktorou sa to oplati viac....
co sa tyka mna skusila by som to s oboma naraz a jednoducho porovnala
ak by ma tá prvá milovala, tak sa o žiadne iné ženy nestarám
skoncila po dlhom premyslani a trapeni sa..chcela som zmenu ale nebola som si ista..mam uz cez pol roka vztah s uzasnym chalanom,presne takym akeho som hladala niekedy sa riskovat oplati,ver mi..
@Little5maggie no su to blbe situacie, ktorym sa tazko da vyhnut, ale aj to treba prezit aby nas to posunulo dalej