V triede sedím s kamarátom, ale keď sme v učebniach, kde môžu vedľa seba sedieť traja/štyria/viacerí (nakoľko máme aj lavice v tvare U a pod.), tak vedľa kamarátka a z druhej strany kto príde (najradšej som ale aj tak na kraji), ale v takej lavici pre dvoch nedokážem sedieť s dievčaťom, lebo tie by sa furt len rozprávali a sprostosti riešili o___O Ale keď je vedľa chalan, tak len vtipne komentujeme celú hodinu.
Ako kedy Občas sama,občas s jednou tučnou,alebo blondínkou alebo s chalanom ktorý ma nemá rád,poprípade s ďalším týpkom ktorý vydáva zvuky počas hodiny
Martin - sa celú hodinu rehoceme, Marek - celú hodinu sereme učku, Domino - bavíme sa o všetkom a bláznime sa, Kika - píšeme si lístočky, Domča - preberáme chalanov
ale aj tak mám v škole samé jednotky lebo dokážem sa baviť aj učiť naraz a to je vec, ktorú mám na sebe celkom rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale tak každý den sedím minimálne raz s nejakým chalanom , inak spolusediaca
ale aj tak mám v škole samé jednotky lebo dokážem sa baviť aj učiť naraz a to je vec, ktorú mám na sebe celkom rada