Nabľačala by som naňho, že čo si to akože dovoľuje, začule by to nejaká učka, prišla by, povedala by som ho, a potom by som ho už len navštevovala v nemocnici
Asi by som ho ochliachala aj ja..takú flusnúť do oka!! a vynadala mu! alebo v navale nervov by som ho asi skúsila nejak zbyť ale kedže by bol vymakaný asi by som šancu nemala ale hádam toto sa mi nestane..keby ide o babu..hmm to by som zvladla
ak mi niekto napľuje do tváre, nazbieram všetkú odvahu ktorú mám, otočím sa a odídem, no ak by chcel pokračovať tak serem na slušnosť, jeden dobre mierený mavaši geri na tvár a chlapec najbližších pár mesiacou potravu saje brčkom...
Chodím na UK, tam sa ľudia o seba nestarajú a už vôbec si nerobia zle, aspoň myslím. S ničím takým som sa nestretol. Ale keby predsa, chuji sú predsa všade, tak neviem. Asi by som mu vypindal. V minulosti by som sa bál a ani by som sa neozval ale teraz už asi áno.
už dlho som najvacsi sice obcas na skodu ale mozem ja za to, ze vsetci su zdechlaci a take praktiky nepodporujem a este s tym hlienom co vomne je ta by ho prilepilo na stenu alebo by ziskal nejaku superschopnost
pozriem naňho že "To akože čo robíš, chlapče?" a potom si tú tvár jednoducho obtriem do jeho rukáva a idem het
a kebyže ho potom dakedy ešte stretnem, tak totálny ignor... jedine že by ma zasa opľul, vtedy by som opakovala predchádzajúci postup... a ešte by som mu na ten rukáv pridala zo svojho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
pwnd
» www.mojevideo.sk/video/12257/nes...
My máme len "Bíber army" a "Playboy army"
keby niečo také spravil ta ho ešte vysmejem
to ale nie je riešením... pretože odvtedy to bude robiť pravidelne...
jasne že ťa neopľuje, preto že ťa naskôr bude chcieť zbaliť až keď ho odjebkáš ti flusne jednu do xichtu...
by ste tíško šlapali ďalej keby vás opluje 120 kilový týpek čo vás zabije jendou šupou..
oči by som mu vypichla
a ak picuje este viac tak mu dam facku .. ale pri romskej populaci sa to
neoplati , akurat si zavola doticny celu osadu a mozete ist do pici ...
prečo to považuješ za niečo nemožné...??? si celkom príťažlivé dievča
(a nie je to myslené ako kompliment skôr fakt )
a kebyže ho potom dakedy ešte stretnem, tak totálny ignor... jedine že by ma zasa opľul, vtedy by som opakovala predchádzajúci postup... a ešte by som mu na ten rukáv pridala zo svojho...