na lyziach som stal raz v zivote (cca pred 4 rokmi), cize ratam to tak, ze lyzovat neviem ale rad by som tuto zimu isiel lyzovat, len musim pockat na lepsie podmienky..
A milujem to najviac na svete a dovolim si tvrdit, ze je to jedna z mala veci, ktoru fakt viem. Len z lyzi uz pomaly vvrastam... na rok kupim nove... len sa neviem rozhodnut, ci Blizzard alebo Rossignol
@zirafkaadka Co to prosim ta zavisi od toho, aky lyziar som? Je snad zlozitejsie lyzovat na Rossignoloch? Viem, ze Rossignol je spica, ale Blizzard je mi nejak sympatickejsi... Uz mam vyhliadnute Blizzard Carbon alebo Blizzard Ultra Sonic...
@frez nie každý totižto rossignol zvláda a tým pádom na ne ľudia frfľú. Každá lyža je iná. Každá má inak spravenú hrany, sklznice a podobne... A pri akýchkoľvek lyžiach musíš prihliadať na to, aký lyžiar si. Každý lyža je stavaná na inú náročnosť (tvrdosť, výkroj, polomer...).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale chodievam obcas lyzovat, aj ked posledne 2 roky som nebol nikde
Vy kurvy ne že by ste trošku športovali ale tu valite šunky
"Viem lyžovať a/alebo snowboardovať ale nechýba mi to
???
neviem, ja mám Volkl a som spokojná s nimi
(btw čierno-oranžové sú skoro každé druhé)
@zirafkaadka no podla toho si uz predsa vyberiem konkretny model