Ahojte...Budem vam neskutocne vdacna ak mi normalne poradite....Je jeden chalan u nas v triede ktory je do mna ale ja som mu povedala nie...Teraz ked sme sa dohodli ze uz sme iba kamosi a nic viac sa mi zacal pacit ale ja neviem co robit...Nechcem snim by
Prepáč,ale nemôžem si pomôcť.Zdá sa mi to z tvojej strany naozaj zvláštne.Musíš sa rozhodnúť čo chceš! Ja som bol pred časom do istej mieri v podobnej situácii,takže ťa dokážem pochopiť.Myslím si,že máš len jedinú možnosť, rozhodnúť sa.
a co chces?....ani nie to ani nie to ? ...napr mozno sa s nim chces len vyspat....potom len jedna rada : just do it ....neviem....ale chlapec by sa potesil
podla mna ti zrazu xyba jeho zaujem o teba a sere, ze sa bavi s inymi, ale sama vies, ze ho nexces, tak ukludni hormon a ser na tuto situation, prvy pocit neklame, cize neziarli, aj ini sa o teba budu zaujimat taze neboj sa, ze o toto si z jeho strany prisla a bud s nom kamoska ak si rozumiete
ax tote hormony, ludia potom nevedia co robit, aj jedno xcu aj druhe, aj oba zaroven nexcu, kluuuuuud ucit sa treba a nie taketo riesit
@Sasi2680 preco? moja teoria znie: vzdy je kratsie napisat jedno pismeno ako dve a nemyslim, ze moje ch-x je nejak velmi rusive alebo pohorsujuce.. ci je?
@Sasi2680 ale ak ta to aspon trosku ukludni x pisem iba tam, kde pisem bez diakritiky a tam kde diakritiku pisem, pisem aj normalne ch, cize u mna: bez diakritiky- ryxle pisanie (preto x namiesto ch) a s diakritikou- normalna rec
nie je nič medzi tým, buď frajerka alebo kamoška..fakt...je to strašne sa rozhodnúť, ale keď tak strašne žiarliš, tak ho musíš chcieť, tak ti radím, aby si mu dala jasne najavo, že sa ti páči....držím palce
aj ja si myslim ze s nim chces sex...som v podobnej situacii-moja najlepsia priatelka ma velmi pritahuje tak ze by som sa na nu hned vrhol no nemozem to spravit lebo mi na nej zalezi a ona to nechce a respektujem jej rozhodnutie...skus chodit ty za chalanmi a bav sa s nimi o hocicim a obimaj ich skus nech si uvedomi co sa deje-to je moj nazor ak ho chces mat len pre seba a ak s nim chces len sex tak mu to nepovedz lebo nemas dalej sancu bo bude v skoku a bude sa ti vyhybat ako moja najlepsia priatelka-asi pochopila moje narazky a teraz je asi urazena,no nepochopila ze si ju vazim a ze to nespravim.............my ludia sme cvoci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A utrieď si, čo chceš.
Vyber si. Bud kamoška a po tichu závidieť, žiarliť, alebo frajerka. It"s your choice!
ja poznám napríklad teké Medzilaborce, Medzibrod, to sú v pohode medze.
ax tote hormony, ludia potom nevedia co robit, aj jedno xcu aj druhe, aj oba zaroven nexcu, kluuuuuud ucit sa treba a nie taketo riesit