nie nevadi lebo to nerobia, robia to tak, ze mi poradia a porozpravaju sa so mnou...casto zalezi od ludi aky su no nastastie nie, i ked maju ale ine chyby
@hangtime11 suhlas...moja kamoska mi vzdy povie tu je moj nazor, poviem ti ho ked ho chces pocut..ale miesat sa nebudem, je to tvoj zivot urob si podla svojho ..
pravy kamrati to nerobia a ak uz aj ano tak ta nechaju nech si to prebehnes v hlave a myslim ze to tiez len vo vaznych veciach a nie prkotinach....takze neber to ako nieco strasne...oni ti chcu len dobre....a ak nie tak to niesu pravy kamarati..
mne nekazia. mne povedia svoj názor, povedia aj, že sa mám konečne spamätať a nefňukať, povedia, čo si myslia, aj keď si to nemyslím ja. a občas do mňa aj rypnú, ale to sa dá vydržať
o tom bý sa dalo wela howorit xD mýslim si že ai wadi aai newadi na jednei strane wadi lebo niekedý sa dost mýlia na druhej strane newadi bo su to moji kamoši a aspon widim že mi chcu dobre ai ked občas nemaju prawdu xD ae som im wdačna no staalo sa že mi otworili w mnohých weciach oči xP aa už sa mi ai stalo ked som bola nahnewana že sa staraaju a nakoniec mali oni prawdu nojoo xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
inak ale mam rad tu hru vadi/nevadi