nevadí mi to a pridávam sa robenia si zo seba srandu potom si začnem robiť aj ja z dotyčného a keď to už náhodou trvá dlho, prestaneme, lebo sa začíname na seba štvať rsp. to začína byť nepríjemné...
vzhľadom na to, že mi hovoria Gloňa, Alenkina vagína a zdravia ma ako v star treku alebo mi nepovedia inak než morka lalokatá, tak som si zvykla. bežne na to reagujem a vymýšlam iné veci.
ako kedy...ako kto. ak je to v zlom, tak ma to netesi, ak je to zo srandy a v dobrom, tak niekedy, ked mam zlu naladu, nemam s tym velmi trpezlivost, inokedy sa bavim a nevadi mi to. a co sa prezyvok tyka, tak su prezyvky, ktore vyslovene ze mam radsej ako ked ma volaju menom.
vacsinou sa snazim odbit niecim lepsim ako on..a ked uz sa nahodou podari niekomu tak, ze nemam ako reagovat, tak uznam, ze mi riadne nalozil, zasmejeme sa spolu a ideme dalej....
Zalezi na tom, kto to robi a z akeho dovodu. Ak ho poznam a viem, ze to mysli v dobrom, tak jasne ze mi to nevadi. Ale tak na strednej si detska z niektorych robili LEN srandu a to velmi neprijemnym sposobom, ze vedeli dohnat aj k placiu a az vtedy ich to zacalo bavit najviac. Toto ja povazujem za istu formu sikany a je mi jedno, kto si co o tom mysli, svoj nazor nezmenim. Vtedy to uz nie je sranda, ale potesenie z toho, robit slabsim zle a ublizovat.
nie, nevadi, ja si vacsinou robim zarty sama zo seba keby som sa brala prilis vazne, tak sa z toho asi zblaznim... a tiez sa mi nestava to, zeby si zo mna niekto dlho robil srandu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale inak mi to vobec nevadí
áno, predstavujem sa ako Romana, ale prečo si človek nedokáže vybudovať nejaký vzťah, ktorý by dal najavo aj tým iným oslovením?
neznášam to proste.
hrobár, inženýr, cuco a mimo ma volajú bežne