hej. a je mi jedno nakoľko debilné je ono mňa takto sortovať ľudí. proste mi to vadí. ale akože okej, ja poznám aj mega mozgové kapacity ktore proste neovladaju gramatiku, beriem. ale as such mi to prekáža.
pokiaľ je to jediný nedostatok dotyčnej osoby, nevadí. ak je to niekto, s kým si len píšem cez net, vtedy vadí, lebo to tvorí podstatnú časť mojej mienky o ňom, ak ho/ju poznám osobne, preferujem živú konverzáciu ako dopisovanie si, takže sa viem nad to povzniesť
viac ma zaujme človek čo tú gramatiku ovláda.
ale zase jeden kamoš, ktorého považujem za dosť inteligentného človeka a je super, tak píše štýlom: "ozvy sa my" etc., a vadí mi to, ale už som ho na to aj prestala upozorňovať..
ale to je výnimka! deti, píšte spisovňe!
akože každý občas urobí chybu a to mi nevadí... ale ak v jednej vete je viac chýb ako slov tak to je už moc aj na mňa... a preferujem používanie diakritiky... ale to by som veľa chcela... a úplne top je keď niekto nepoužíva vôbec ale vôbec žiadne čiarky, bodky, otázniky a napíše súvisle 3 vety a 10 minut musím rozmyšlať, kde jedna začína a druhá končí... a či je niečo z toho otazka alebo konštatovanie
Mne to strasne vadí pokial si píšem s niekym koho uz poznám a rozumiem si s nim a zistím ze nevie gramatiku, sa to snažím prekusnut, ale ked mi len tak niekto napíše a uz je tam chyba, tak konec bohuzial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale v tom pripade preferujem ustnu komunikaciu
ale zase jeden kamoš, ktorého považujem za dosť inteligentného človeka a je super, tak píše štýlom: "ozvy sa my" etc., a vadí mi to, ale už som ho na to aj prestala upozorňovať..
ale to je výnimka! deti, píšte spisovňe!
Zopar kolegov a kamkov, taki dvaja su totalni mimoni co do gramatiky, tak ale mam ich rada tak to tolerujem.
Ale cuzdie tupela fakt nemusim
budí to zlý dojem z celej situácie, konverzácie