nevyhladavam to, ale ak niekto fajci a mne pride zradlo, tak sa do toho kludne pustim. ak vsak mi pride zradlo a v okoli mna su fajciari a chcu si zapalit, tak ich poziadam, ci by pockali. taktiez sa vzdy pytam toho, kto je, ze ci si mozem zapalit. myslim, ze sa to patri a radsej jem bez dymu v nose
mne by to vadilo, keby idem jesť a niekto mojím smerom vyfukuje dym a potom to vdychujem aj ja, hlavne keby to vdýchnem ústami mi to vadí.. inak celkovo mi fajčenie nie je príjemné, ale zase nehovorím všetkým naokolo, že nemôžu fajčiť
Mnohí fajčiari sú v tomto smere prasatá. Neviem čo nechápu na tom že pre nefajčiarov je to smrad. Ak by som niekam prišiel a desať minút tam intenzívne prdel tiež by sa necítili komfortne.
@alpynus vsimla som si. tvoja teoria, ze nemusi byt viera v astralnu stravu, lebo clovek jest nemusi, ci co sme sa to minule bavili, mi bola velmi podozriva. tak uz je mi jasne, ako si to myslel.
mne vadil cigaretový dym vnútri aj keď som fajčila a nezáležalo, či som jedla, alebo nie... teraz by som asi niekoho zabila za to... je to prinajmenšom neslušné... mimo to, že potom z toho smrdí všetko - niet nič horšie, než si obliekať čerstvo vypraté tričko a cítiť z neho dym...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@alpynus wtf?
vadí mi keď ja fajčím vtedy keď niekto iný je, lebo by som mu chcela kradnúť z taniera a blbo sa je a fajčí naraz