Čo si myslíte, že je pgíčina toho, že niektogí ľudia, ktogí gačkujú, pgoste nenavštívia logopéda? Majú na to nejaké dôvody - je ťažké sa ku nejakému dostať? Je to drahé?
Asi nie každá rečová hada sa dá odstrániť. Ale tak minimálne moderátor a hovorca by mal mať bezchybný verbálny prejav, učiteľ by ho tiež mohol mať na vysokej úrovni. Čiže tam by mi to asi aj vadilo, predsa len, ani hluchý sa nesnaží byť hudobný kritik
U politika mi to až tak nevadí, ten môže mať iné prednosti a hlavne sa u neho neočakáva verejné vystupovanie.
prorektor pre vzdelávanie na našej VŠ ráčkuje, takže si viete predstaviť aká sranda to bola keď mal príhovor a nahlas čítal naše mená pri odovzdávaní imatrikulačných diplomov. Ešte nám aj dopredu vraveli jeho kolegyne, že ho nemáme opravovať keď sa pomýli. Ale inak bol zlatý a každému riadne potriasol rukou a milo sa na neho usmial aj keď nás tam bolo teda hodne.
@slackerbitch ja neviem, nikdy som tam nebola, preto sa pýtam. Tiež sa pýtam, ako je možné, že ľudia s takouto výraznou recovou vadou sa dostávajú na pozície moderátorov a hovorcov.
Ja tiež moc neviem povedať R ale nie je to až tak počuť lebo ho nezvýrazňujem až tak veľmi ako niektorý, skôr je to také r/l a viac menej ho tak "prehltávam", že ho skôr ani nepoviem ako poviem. Niektorý si to dokonca ani nevšimnú keď im to poviem, že ho ozaj neviem vysloviť, až potom. Mne to až tak nevadí ale dakedy mi to lezie na nervy lebo sa mi ťažko vyslovujú niektoré slová a hlavne keď niekomu hovorím svoje priezvisko v ktorom je R tak sa niekedy stane, že mi nerozumejú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
U politika mi to až tak nevadí, ten môže mať iné prednosti a hlavne sa u neho neočakáva verejné vystupovanie.