No situácia je takáto : vadi vám ked vám vas priatel rozpráva o tom ako je nejaka baba dobrá a sexi ...ze by ju dal a podobne reči..ci to len ja som taka divná?
a ete sa urazí ked mu to taktne poviem aby s tym prestal ze nech si to necha pre seba.
no tieto veci by sa nahlas nemali rozpravat,ale aspon je uprimny musis mat nadhlad a pokial su to len reci a stale je s tebou lebo ma nato nejake dovody tak bud rada a neries to,usmej sa.
@small angel sak aj ja mu vravim ked sa ti daka paci alebo by si ju dal nechaj si to pre seba maximalne vecer pri tom onanuj pri spomienkach ale NEHOVOR MI TOOO!!
@6 no tak asi si chcela aby bol vo vsetko uprimny ked to tak hovori ale neviem,no jasne povedz mu to a ked neprestane tak bude problem... A s tym honenim som sa dobre zasmial dik
@7 no povedala som bud uprimny ale co je moc to je moc no on sa ete na to urazil..parada ze varj on chybu neurobil... nemas zac servitku si dvat nebudem
hej uprimnost..vidis to dobre ete berem ked ho na to upozornim a on povie prepac uz nebudem..ale aby sa ete nasral a povedal ze ja som divna ze mi to vadi..??tak to je moc
@Stmortiis Niekedy sú dievčatá sexi keď žiarlia(tak trochu) niekedy je taká menšia provokácia v pohode skús mu urobiť to samé ďalej to môže byť nedostatkom sebavedomia ktoré si takto kompenzuje Alebo chce byť proste úprimný
hehe jak to tu tak citam ze : hned by mu letela facka a pod......hmmm....mne ked to moj povie tak vacsinou som si tu babu vsimla skorej ja....tak sa ho len opytam "to si si ju vsimol az teraz ved okolo nej ideme uz tretikrat alebo nieco podobne ....potom sa na tom chvilku smejeme a setko je oukej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
možno fu fikol a snaží sa ti to naznačiť
Mňa dokáže znervózniť niekedy aj keď som len s nejakou kamaratkou vonku a na niekoho mi ukáže a začne rozprávať aký je milý a zlatý