@thrwtchr zaujímavá zmienka. práve mi veky vekov naznačili, že mám spraviť jemné zistenie spočívajúce v zistení tvojej mienky o nich samých. vykrúcanie netolerované. priame vety sa príjmu.
je mi to jedno úplne.. teraz mám 5r rozdiel a absolútne to nevnímam, ale vôbec by mi nevadilo byť s 35, možno aj 40 ročným chlapom trebárs.. ak by sme si rozumeli, úplne kludne..
ja mám o doooosť mladšieho, ale nevidno to na ňom ani na mne, keď sa nezmaľujem, jak démon ( no, ako vidno, že je mladší, ale nie až o toľko) a nejak nikto nemal pripomienky, okrem mojej matky ... ešteže si myslí, že spolu nie sme...
ja mám 20 a myslím že začínať si niečo so ženskou mladšou ako 18 nemá veľkú cenu. Samozrejme sú aj výnimky. No a na opačnú stranu, a z vlastných skúsenosti nemám problém keby je odomňa staršia. Ale len tak v rozumnej miere. Nie ako napr. keď si kamoš ešte počas strednej narazil 32ku xD
Keby bol mladší, tak by mi to vadilo, rovnako tak aj keby bol rovnako starý ako ja - zatiaľ sa mi v takýchto prípadoch potvrdilo to, čo je spomenuté v @32 , že sú na inom stupni mentálneho vývinu...
Čiže som na starších...a neviem, aký veľký vekový rozdiel by mi už prekážal...asi to je individuálne.
čím viac (rokov máme obaja, resp čím väčši je rozdiel) tým menej (mi nejaký vekový rozdiel vadí).. aj ked vlastne ten rozdiel z nepochopiteľných dôvodov znižujem..
s mladsim by som si nemohla zacat nic.... vzdy bol chlap starsi. Ci o 5 rokov alebo ako teraz o 10 rokov... a ci mi vadi? Obcas sa ten rozdiel prejavi, inak to nevnimam, ja sa chovam starsie a on zase mladsie, takze sa ten rozdiel riaadne znizuje ... vzdy ma brali a ja beriem starsich chlapov
ako sa vezme, zalezi skor od inteligencie do tej 30ky je to akurat, od 18ky... cim blizsie ku mne a inteligentnejsi, tym lepsie ale vacsinou chalani dospievaju az ked su o cosi starsi, nez 18
môj priateľ je o do mna starší o 2 roky a pohodička starší max 3,4 roky mladší nie ... ani taky starý ako ja nie ... mala by som pociť že chodím s dieťaťom a nie s chalanom
mladších mám akosi rada ...ták 2 roky rozdiel max. aspoň zatiaľ bo keď budem mať 40 by mi nevadil asi ani 10ročný rozdiel ..............ale starších..hm..neviem...možno o ten rok starší..tam by som nepociťovala nejaký rozdiel....ale už viac...neviem si to predstaviť...som asi čudná ..ale nikdy nevieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
vekom sa to bude posúvať vyššie
ale aj so staršími ale len o pár rokov
Mladšou...teraz len o 2-3, ale to sa potom posunie (dá sa v pohode aj 6-7).
a rozhranie SATA ma tiež irituje.
nižšie asi 1
it depends... ale tak +- rovnaký vek. a radšej mladší ako moc starý... bleeee cca @4 ale môžu existovať aj výnimky...
*peace*
..teda sme si nesadli..
priťahujú ma tak o 10 a viac rokov starší, no vzťah som zatiaľ vždy mala len s chalanmi rovnakého veku, prípadne rok dva staršími..
keďže som lesba, tak mi nevadia mladšie ani staršie ročníky, ale tiež s mierou
Čiže som na starších...a neviem, aký veľký vekový rozdiel by mi už prekážal...asi to je individuálne.
Ešte som nemala nikoho mladšieho.
už, už
23 ročný mladý muž
Kým som ja tá mladšia, nie.
Ani keď budem stará kobyla, pri niekom mladšom, vitálnejšom, krajšom etc by som mala komplexy