Ak nejde o vášho obľúbeného interpreta, pozeráte celý klip? Nemusí to byť zrovna 13 minútový ako tuto pri Gage, môže to byť napr. 6 minút...ja len že či to niekoho baví pozerať sa na to...lebo
mimochodom ani neviem prečo o tom viem, vždyvote som tú pesničku celú nepočula... myslim ako aj skrátenú verziu
a toto síce nemá štvrť hodinu len sedem a pol minúty ale klip je to taký že som bola mimo hadma 20 minút...
a uplne mi to zmenilo pocit z danej pesničky
ale to aj tá pesnička tolko má čiže nespadá do danej kategórie
ale tak často sú skrátené... ako spomnalv @10 ... ale tak keď napr. Archive má mnohé single 16 minútové tak by bolo asi dosť nákladné pre nie až tak známu kapelu robiť čo ja viem aký film... klipy majú ani nie do 5 min.
Ale ak má ísť o predĺžené tak potom napr.
keď som už Maynarda spomínala a baví ma to keď je ten klip nie čím zaujímavý a Maynard je tela
a pozerať ma to baví len záleží od interpréta gagu by ma pozerať nebavilo napr.
vadia mi klipy s rôznymi pasážami bez hudby, ruchmi ulice, kúskami dialógov a podobnými kravinami a ktorých sa tvorca chvastá tým že nevie čo je pointa klipu. inak mám klipy v paži, v zásade ich ignorujem, pretože mi ide o hudbu. a oničom hudba mi vadí aj keď je krátka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Inak ma poteší, že to kvôli klipu neosekali, ako to býva zvykom
@ruderenee wrr mám také tušenie, že tu bude veľa @3
ale akoze 13minut kukat na lady gagu to by mi vadilo asi, ale take klipy nepozeram, takze mi je to 16:14
mimochodom ani neviem prečo o tom viem, vždyvote som tú pesničku celú nepočula... myslim ako aj skrátenú verziu
a toto síce nemá štvrť hodinu len sedem a pol minúty ale klip je to taký že som bola mimo hadma 20 minút...
ale to aj tá pesnička tolko má čiže nespadá do danej kategórie
ale tak často sú skrátené... ako spomnalv @10 ... ale tak keď napr. Archive má mnohé single 16 minútové tak by bolo asi dosť nákladné pre nie až tak známu kapelu robiť čo ja viem aký film... klipy majú ani nie do 5 min.
Ale ak má ísť o predĺžené tak potom napr.
a pozerať ma to baví len záleží od interpréta gagu by ma pozerať nebavilo napr.
inak pozriem si dlhý klip, pokiaľ je zaujímavý, video ma baví.
A inak neznášam tie "mega" klipy od Lady Gaga, po každom mi je z nich na zvracanie.