tie staré mobily sú nezničiteľné na nich sa nič také neobjavuje preto ich ľubim tie nové by u mna po dvoch dnoch vyzerali akoby ich označkoval spiderman a vela by som toho nevidela ciže vadilo
kým sa nerozhodla rozísť so svojimi tlacítkami .Milovala som ju ked som ju vytiahla aj ked padla na zem a miesto rozbitia sa sposobila zemetrasenie toto nič nenahradí
keby boli len škrabance sa ešte teším taký rozjebaný mobil jak je môj málokto videl a zvykla som si.. aký majiteľ - taký telefón. kebyže to dám opraviť je do týždňa rozbitý zas
@vitocorleone že ? lebo s tými dnešnými žiletkami by som sa bála výjsť aj von ...ved by som si musela každý den kupovať nový pri mojom zaobchádzaní ...toto padlo a nič
Ano! A veľmi! na displeji ešte žiadne nemám lebo tam mám fóliu ale na hornej hrane už nejaký ten škrabanec mám odkedy som ho nechtiac škrabla o stenu.. -.- Takže už ho nosím obalený z každej strany
@topanocka Presne. Tá tehla ti mohla kľudne spadnúť aj z balkóna a bola úplne v pohode, maximálne prasklo sklo. No tie dnešné "kachličky" sú večne rozbité
Mám dve škrabance na displeji (mobil som už v takom stave kúpil od kamaráta za dobrú cenu) ... No nakoľko je to tehla (5,5'' displej) + mám fóliu, tak ti škrabance ani nevidno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
kým sa nerozhodla rozísť so svojimi tlacítkami .Milovala som ju ked som ju vytiahla aj ked padla na zem a miesto rozbitia sa sposobila zemetrasenie toto nič nenahradí
Mám dve škrabance na displeji (mobil som už v takom stave kúpil od kamaráta za dobrú cenu) ... No nakoľko je to tehla (5,5'' displej) + mám fóliu, tak ti škrabance ani nevidno