Vadilo by aj vám keby váš priateľ alebo priateľka maly ešte stare statusuy o svojích bývalých???
Mne proste také veci vadia keď moj priateľ ma statusy o svojichych bývalých . A chcela som vedieť či to vadi aj vám. A pište odpovede k otázke a nie od veci ďakujem.
ak myslis statusy, ktore napisal v case, ked jeho byvale boli sucasnymi, tak nie, vsetci mame svoju minulost .. ak by o nich pisal statusy aktualne, asi by som sa spytala, preco mu tak vrtaju hlavou ... ale koniec koncov, kazdy z nas ma pravo na urcity priestor .. a ako vravim, kazdy z nas ma svojich ex ... obojstranna tolerancia a iste nechodenie za hranice (prehnane vypytovanie sa, porovnavanie s byvalymi) su zaklad
Staré by nevadili (ok, mala by som to neustále otvorené na vedľajšej karte a umierala nasratosťou, ale nepovedala by som nič), za nové by som dotyčnému/dotyčnej ťažko ublížila na zdraví.
Aj mne to vadí....chvalabohu, táto záležitosť je už zažehnaná, aj keď som vyzerala trápne, normálne som mu povedala, že mi to vadí, keď viem že to tam niekde má, a on to potom všetko pohľadal a vymazal, zo všade z kade sa len dalo
moj ex mal este dokonca aj prvý mesiac nasho vztahu album o nej,lebo na net chodil málo... a čo malo byť? riť? ked ptm mal čas,tak to vymazal..nerobila som kvoli tomu sceny (ach)
nechapem preco by to mali riesit... ved to bola jeho minulost a ta sa s nejakymi statusmi nevymaze. Takze pre mna bud to pochopi, alebo nech pali do pice... ja by som jej tiez respektoval minulost, aj sa o to vzdy snazim. ale ako povedal @5 keby mala statusy teraz... tak to by mi uz vadilo
moj priatel mal polroka po tom, co sme spolu chodili stale vystavene fotky svojej byvalej (moju neml ani jednu). dokonca v penazenke nosil jej fotku. v principe mi to bolo jedno, ale ked sa ma ini ludia zacali pytat, preco to tak je, zacalo mi to pochopitelne vadit.
@n0win0u@mcvpn Čo vám dáva povolenie na základe jedného komentáru kázať mi aby som si odrezala ruku lyžicou? Odrežte si ju vy a mne dajte pokoj, nepoznáte ani jedného z nás tak sa spamätajte a nestarte sa (ach)
@caramelbiscuit "za taketo nieco by som nakazal si odrezat ruku lyzicou -.-" kto v tomto výroku káže niečo Tebe? Nikto! tak sa spamätaj, tak ako ty môžeš mať názor, tak ho môžem mať aj ja, a keď to napíšeš do "verejného" fóra, tak môžeš očakávať, že ti niekto naznačí, že ten tvoj názor je drbnutý...
vôbec mi to nevadí, videla som ich, sú staré a je mi to jedno. Akože teraz mám od neho chcieť aby sa tam hrabal a vymazal všetky statusy o nej spred roka a pol ? no way
Vieš čo, bežne mi tam na bočne lište vyskakovali také veci, akože sú zasnúbení s bývalou... a ako sa tam s kamarátom rozpráva o tom, kedy budú mať svadbu... A čo ako? Veď.. to bolo. Keď som si istá tým, čo cíti ku mne teraz, tak kde je problém.
to, že vymaže status, aj tak nezruší spomienky. a prečo by aj mal také veci mazať? minulosť, spomienky, skúsenosti, to všetko človeka formuje. ak to prežije, stane sa to jeho súčasťou, či chceš, či nie.
a čo si potom za človeka, ak ho nedokážeš prijať aj s tou minulosťou?
Ja také statusy nemám (vtedy som ešte nebola zaregistrovaná na Facebooku) a keby som ich mala, tak by som si ich vymazala - mne to problém nerobí keďže som iné statusy zmazala. Niektorí ľudia sú takí, že im je jedno čo tam majú, nevracajú sa ďaleko, ďaleko... ...v svojom profile.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a tak mu povedz nech to vymaže. Ale tak ako poznám moje zvyčajné reakcie, tak by som sa asi urazila.
ja som strasne ziarliva
a som najstastnejsia na svete za to ze byvalu nemal, ja viem, som hrozna ale dokial nie je na koho ziarlit tak som spokojna
A nevadilo, ja nežijem vo virtuálnom svete.
Och ty si ako moj frajer,tiež na mna vyťahuje rok staré udalosti ...
@7 za taketo nieco by som nakazal si odrezat ruku lyzicou -.-
**Nessa
Kriste, bolo by mi to absolútne ukradnuté...
to, že vymaže status, aj tak nezruší spomienky. a prečo by aj mal také veci mazať? minulosť, spomienky, skúsenosti, to všetko človeka formuje. ak to prežije, stane sa to jeho súčasťou, či chceš, či nie.
a čo si potom za človeka, ak ho nedokážeš prijať aj s tou minulosťou?