Pre mňa to je dosť dôležité Neviem si predstaviť že by som bola s niekým kto jedlo vôbec nerieši alebo že by sme si spoločne nič chutné neurobili alebo by mu bolo treba stale variť ako malému dieťaťu
Nikdy som sa nad tým nezamyslel ako nad podmienkou pri výbere partnerky, ale asi by mi to veľmi nevyhovovalo. Neviem si predstaviť, že by som varil stále len ja. Moja žienka nemá síce vo varení záľubu, ale variť vie obstojne a som tomu rád
Ani nie lebo sama velmi rada varim a nevadi mi vobec starat sa o vsetko varenie preto som teraz troska overwhelmed lebo mam frajera ktory miluje varit a vari VELMI dobre a stale si na to neviem zvyknut aj ked je to super ale je to pre mna take nezvycajne.. vzdy som bola ja ta zena co vyvarala a chlap jej to chvalil a teraz mam frajera co robi lasagne tak ze si na ne pomelie muku zo zrn a potom spravi z tej muky cestoviny a potom 5 hodin vari bolognsku omacku a potom spravi tie lasagne :'D ale je to zlate to hej
Trochu ano, lebo urcite nastanu situacie, kedy nebudem moct uvarit ja z nejakych dovodov, tak by bolo vhodne, aby partner nieco zakladne ovladal. Napr potrebujem vediet, ze sa nic hrozne nestane a deti nebudu hladovat, ked pridem z prace neskoro vecer..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
V praxi by mi bolo podozrivé, ako sa tomu človek v mojom veku vedel doteraz vyhnúť